Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@DanielaD píše:
chodíš nakupovat?
Ano chodím do obchodů normálně tam testy nechcou
@pikola píše:
No tak hodně štěstítvoje obavy jsou iracionální. Zvládla to i moje dcera a to jí posťourali pěkně v nose i puse a řekla že klidně na to půjde znova kdyby jsme chtěli na dovolenou. A testy si dělá sama ve škole 3× týdně už měsíc a je jí 8
není to žádný výplach mozku.Příspěvek upraven 18.09.21 v 18:08
Ve ktere skole se deti 3× tydne testuji?
@Anonymní píše:
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby
tak jak můžeš napsat, že jsi nic horšího nezažila, když jsi na testu nebyla?? ![]()
@Anonymní píše:
Ano chodím do obchodů normálně tam testy nechcou
pokud chodíš do práce, nakupovat, tak pak nejsi rok doma.
běž na testy a ničeho se neboj, když jsem šla poprvé taky jsem se bála, ale opravdu to nic není.
proč ty testy teď potřebuješ?
@DanielaD nepotřebuju jen už mi chybí zábava je den nato vše podmíněné je mi to líto ale co nadělám alespoň nám cestu do práce s do obchůdu nechali alespoň zatím
@sppo píše:
Ve ktere skole se deti 3× tydne testuji?
V německé A začínali už 1
9.8. a testují se pořád ještě
@Anonymní píše:
tak odpovíš na to, nebo ne?
byla jsi na testu, nebo ne?
víš lhát se musí umět, to musíš pořád tvrdit to stejné a ne v každé větě něco jiného ![]()
@stinga píše:
tak odpovíš na to, nebo ne?
byla jsi na testu, nebo ne?
víš lhát se musí umět, to musíš pořád tvrdit to stejné a ne v každé větě něco jiného
Viděla sem jak to vypadá což dle mého je trhání zubů ok proti tomu na testů sem nebyla s snad nebudu muset
Já se teda zakladatelky zastanu, taky mám z testu strach. Za celou dobu jsem si dělala jen jednou v práci z kraje nosu a bohatě mi to stačilo. Samotný test samozřejmě nebolel, ale potom mě ještě dvě hodiny palilo v nose. Znovu už bych to podstoupit nechtěla.
@Tamtama píše:
Já se teda zakladatelky zastanu, taky mám z testu strach. Za celou dobu jsem si dělala jen jednou v práci z kraje nosu a bohatě mi to stačilo. Samotný test samozřejmě nebolel, ale potom mě ještě dvě hodiny palilo v nose. Znovu už bych to podstoupit nechtěla.
Děkuji aspoň někdo normální přišlo mi že sem všem pro smích
![]()
@Anonymní píše:
Děkuji aspoň někdo normální přišlo mi že sem všem pro smích![]()
Tak budeme pro smích dvě ![]()
@Anonymní píše:
Jak to vis, kdyz jsi na pcr testu nebyla?
Mozna ti tvuj psychiatr novou neschopenku vystavi ![]()
@cecetka píše:
Jak to vis, kdyz jsi na pcr testu nebyla?
Mozna ti tvuj psychiatr novou neschopenku vystavi
Asi každý kdo se něčeho je labilní podle této diskuze
@Anonymní píše:
@DanielaD nepotřebuju jen už mi chybí zábava je den nato vše podmíněné je mi to líto ale co nadělám alespoň nám cestu do práce s do obchůdu nechali alespoň zatím
nikdo nic nekontroluje
Ano chodím