Strach z testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
18.9.21 17:50
@Anonymní píše:
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby

Dyt si říkala, že si na testu ještě nebyla, tak jak to můžeš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
18.9.21 17:51
@Anonymní píše:
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby

vždyt jsi na něm nikdy nebyla, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
18.9.21 17:54
@Anonymní píše:
Psali několikrát že i očkování bynse testovali navíc nevím jestli mi to zrovna zato stoji 8o když je to poměrně na rychlo uplácane

Taky jsem se mu úspěšně vyhýbala až jednou, kdy jsem musela jít. Měla jsem hrůzu z toho, protože kolem mě lidé říkali, že tu tyčku strčí skoro až do mozku… Šla jsem k lékaři na test a naprosto v pohodě, klidně bych šla zase
Takže ne všude ty testy dělají lékaři, kteří ty ten test strčí až do mozku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.21 17:57
@smajlik345 píše:
Taky jsem se mu úspěšně vyhýbala až jednou, kdy jsem musela jít. Měla jsem hrůzu z toho, protože kolem mě lidé říkali, že tu tyčku strčí skoro až do mozku… Šla jsem k lékaři na test a naprosto v pohodě, klidně bych šla zase
Takže ne všude ty testy dělají lékaři, kteří ty ten test strčí až do mozku :mrgreen:

Taky se mi daří se tomu vyhýbat byla sem na nemocenské a teď nikde nechodim bo více méně všude se musí prokazovat bezinfekčnost

• Citovat
  • Upravit
18267
18.9.21 18:00
@Anonymní píše:
Taky se mi daří se tomu vyhýbat byla sem na nemocenské a teď nikde nechodim bo více méně všude se musí prokazovat bezinfekčnost

kde všude? Chodím často a zatím jí nikdo nechtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
18.9.21 18:02
@Anonymní píše:

A co budeš do smrtí sedět doma? Tvoje obavy jsou úplně mimo. Očkovat se taky nechceš, tak jak plánuješ budoucnost? Jsi doma na nějakou psychiatrickou diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.9.21 18:03
@Anonymní píše:
Zdravím mám strašný strach z testu na covid19…
Nikam nechodím ani na akce ani do kavárny teď se bojím že to zavedou v práci má to někdo stejný? :think: :(

Mám za sebou cca 5testu z nosu :? Po každé na jiném místě a teda příjemné to není ani trochu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 18:03
@pikola píše:
A co budeš do smrtí sedět doma? Tvoje obavy jsou úplně mimo. Očkovat se taky nechceš, tak jak plánuješ budoucnost? Jsi doma na nějakou psychiatrickou diagnózu?

Ne nejsem doma z žádnou nemocí holr asi budu doma když se všude musí překládat certifikát

• Citovat
  • Upravit
76580
18.9.21 18:05
@Anonymní píše:

tak byla jsi na testu, nebo ne?
v každém příspěvku to píšeš jinak :zed:
a když máš tak hrozný strach, tak proč ses v červnu nenechala očkovat?
a také mně zajímá - máš psychiatrickou diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.9.21 18:06
@Anonymní píše:
Ne nejsem doma z žádnou nemocí holr asi budu doma když se všude musí překládat certifikát

A kde všude? Já chodím všude normálně a nikde sem nic ukazovat nemusela, leda když sme jeli přes hranice, jinak bych test ani nepotřebovala :nevim: jako jestli je ten strach tak hrozný, že se kvůli tomu radši zavres dosmrti doma, tak tvoje volba, ale to už je spíš nějaká psychická nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76580
@Annabela11 píše:
Mám za sebou cca 5testu z nosu :? Po každé na jiném místě a teda příjemné to není ani trochu no

taky jsem byla asi 6× - no příjemné to není, ale že bych kvůli tomu seděla rok nebo několik roků doma, to ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
@Anonymní píše:

No tak hodně štěstí :nevim: tvoje obavy jsou iracionální. Zvládla to i moje dcera a to jí posťourali pěkně v nose i puse a řekla že klidně na to půjde znova kdyby jsme chtěli na dovolenou. A testy si dělá sama ve škole 3× týdně už měsíc a je jí 8 :nevim: není to žádný výplach mozku.

Příspěvek upraven 18.09.21 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 18:07
@stinga píše:
tak byla jsi na testu, nebo ne?
v každém příspěvku to píšeš jinak :zed:
a když máš tak hrozný strach, tak proč ses v červnu nenechala očkovat?
a také mně zajímá - máš psychiatrickou diagnózu?

Ne nenechala jsem se očkovat už teď se mluví no testování očkovaných takže píchnout si do sebe nějaký jed pro srandu vlády mi přijde zbytečný
A nemám žádnou psychickou nemoc..
Na testů sem nebyla vždy sem se tomu vyhla

• Citovat
  • Upravit
18267
18.9.21 18:08
@Anonymní píše:
Ne nenechala jsem se očkovat už teď se mluví no testování očkovaných takže píchnout si do sebe nějaký jed pro srandu vlády mi přijde zbytečný
A nemám žádnou psychickou nemoc..
Na testů sem nebyla vždy sem se tomu vyhla

chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.9.21 18:09
@Anonymní píše:
Zdravím mám strašný strach z testu na covid19…
Nikam nechodím ani na akce ani do kavárny teď se bojím že to zavedou v práci má to někdo stejný? :think: :(

chodíš nakupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+