Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby
Dyt si říkala, že si na testu ještě nebyla, tak jak to můžeš vědět?
@Anonymní píše:
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby
vždyt jsi na něm nikdy nebyla, ne
@Anonymní píše:
Psali několikrát že i očkování bynse testovali navíc nevím jestli mi to zrovna zato stojikdyž je to poměrně na rychlo uplácane
Taky jsem se mu úspěšně vyhýbala až jednou, kdy jsem musela jít. Měla jsem hrůzu z toho, protože kolem mě lidé říkali, že tu tyčku strčí skoro až do mozku… Šla jsem k lékaři na test a naprosto v pohodě, klidně bych šla zase
Takže ne všude ty testy dělají lékaři, kteří ty ten test strčí až do mozku ![]()
@smajlik345 píše:
Taky jsem se mu úspěšně vyhýbala až jednou, kdy jsem musela jít. Měla jsem hrůzu z toho, protože kolem mě lidé říkali, že tu tyčku strčí skoro až do mozku… Šla jsem k lékaři na test a naprosto v pohodě, klidně bych šla zase
Takže ne všude ty testy dělají lékaři, kteří ty ten test strčí až do mozku
Taky se mi daří se tomu vyhýbat byla sem na nemocenské a teď nikde nechodim bo více méně všude se musí prokazovat bezinfekčnost
@Anonymní píše:
Taky se mi daří se tomu vyhýbat byla sem na nemocenské a teď nikde nechodim bo více méně všude se musí prokazovat bezinfekčnost
kde všude? Chodím často a zatím jí nikdo nechtěl
@Anonymní píše:
A co budeš do smrtí sedět doma? Tvoje obavy jsou úplně mimo. Očkovat se taky nechceš, tak jak plánuješ budoucnost? Jsi doma na nějakou psychiatrickou diagnózu?
@Anonymní píše:
Zdravím mám strašný strach z testu na covid19…
Nikam nechodím ani na akce ani do kavárny teď se bojím že to zavedou v práci má to někdo stejný?![]()
Mám za sebou cca 5testu z nosu
Po každé na jiném místě a teda příjemné to není ani trochu no
@pikola píše:
A co budeš do smrtí sedět doma? Tvoje obavy jsou úplně mimo. Očkovat se taky nechceš, tak jak plánuješ budoucnost? Jsi doma na nějakou psychiatrickou diagnózu?
Ne nejsem doma z žádnou nemocí holr asi budu doma když se všude musí překládat certifikát
@Anonymní píše:
tak byla jsi na testu, nebo ne?
v každém příspěvku to píšeš jinak ![]()
a když máš tak hrozný strach, tak proč ses v červnu nenechala očkovat?
a také mně zajímá - máš psychiatrickou diagnózu?
@Anonymní píše:
Ne nejsem doma z žádnou nemocí holr asi budu doma když se všude musí překládat certifikát
A kde všude? Já chodím všude normálně a nikde sem nic ukazovat nemusela, leda když sme jeli přes hranice, jinak bych test ani nepotřebovala
jako jestli je ten strach tak hrozný, že se kvůli tomu radši zavres dosmrti doma, tak tvoje volba, ale to už je spíš nějaká psychická nemoc.
@Annabela11 píše:
Mám za sebou cca 5testu z nosuPo každé na jiném místě a teda příjemné to není ani trochu no
taky jsem byla asi 6× - no příjemné to není, ale že bych kvůli tomu seděla rok nebo několik roků doma, to ne
@Anonymní píše:
No tak hodně štěstí
tvoje obavy jsou iracionální. Zvládla to i moje dcera a to jí posťourali pěkně v nose i puse a řekla že klidně na to půjde znova kdyby jsme chtěli na dovolenou. A testy si dělá sama ve škole 3× týdně už měsíc a je jí 8
není to žádný výplach mozku.
Příspěvek upraven 18.09.21 v 18:08
@stinga píše:
tak byla jsi na testu, nebo ne?
v každém příspěvku to píšeš jinak
a když máš tak hrozný strach, tak proč ses v červnu nenechala očkovat?
a také mně zajímá - máš psychiatrickou diagnózu?
Ne nenechala jsem se očkovat už teď se mluví no testování očkovaných takže píchnout si do sebe nějaký jed pro srandu vlády mi přijde zbytečný
A nemám žádnou psychickou nemoc..
Na testů sem nebyla vždy sem se tomu vyhla
@Anonymní píše:
Ne nenechala jsem se očkovat už teď se mluví no testování očkovaných takže píchnout si do sebe nějaký jed pro srandu vlády mi přijde zbytečný
A nemám žádnou psychickou nemoc..
Na testů sem nebyla vždy sem se tomu vyhla
chodíš do práce?
@Anonymní píše:
Zdravím mám strašný strach z testu na covid19…
Nikam nechodím ani na akce ani do kavárny teď se bojím že to zavedou v práci má to někdo stejný?![]()
chodíš nakupovat?