Strach ze samoty - 6letá dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4465
2.2.14 12:57
@Moth píše:
Dekuji! Jojo, hodne beham (pokud mozno velmi brzo rano, kdyz holky jeste spi) a pak tady trochu pajdam a „skucim“, coz holky vedi, ze je po behani. Kdo vi, treba je to opravdu spatne pochopena malickost, ale evidentne to za nas bude muset rozlousknout nekdo treti:(

No hele… a nestalo se někdy, že se malá třeba vzbudila když jsi byla běhat?? Je jí sice už 6, takže relativně velká, ale rozespalé dítě, které nenajde doma mámu… to ji mohlo rozhodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
2.2.14 13:02
@SussieS píše:
No hele… a nestalo se někdy, že se malá třeba vzbudila když jsi byla běhat?? Je jí sice už 6, takže relativně velká, ale rozespalé dítě, které nenajde doma mámu… to ji mohlo rozhodit

kdyby se to stalo, v loznici okamzite narazi na spiciho tatinka, takze zadna dramaticka situace by se z toho vyvrbit nemela.
Kazdopadne vsem dekuji za zastaveni a za nazor! Pomaha mi to premyslet. Sama uz jsem to v hlave otocila mockrat, tohle je zas jine!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
2.2.14 13:12

A nevidela trreba v televizi jak nekdo umrel nebo byl vazne nemocny? ja si pamatuju kdyz sem byla mala ze sme se se sestrou divali na televizi a tam nekdo umrel, pak sem se fakt bala, ze nekdo z mych blizkych umre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
2.2.14 13:19

@Moth tak ať si s ní někdo promluví, manžel, babička někdo…já si opravdu myslím že si něco špatně vyložila, vidím to když hlídám známým syna, nedávno jsem to zrovna zažila že něco pochopil úplně jinak než to bylo

• Citovat
  • Upravit
4856
2.2.14 13:21
@hanzbl00 píše:
A nevidela trreba v televizi jak nekdo umrel nebo byl vazne nemocny? ja si pamatuju kdyz sem byla mala ze sme se se sestrou divali na televizi a tam nekdo umrel, pak sem se fakt bala, ze nekdo z mych blizkych umre :nevim:

Tezko rict, tohle by mi snad rekla :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
2.2.14 13:24
@MarkétkaBeruška píše:
@Moth tak ať si s ní někdo promluví, manžel, babička někdo…já si opravdu myslím že si něco špatně vyložila, vidím to když hlídám známým syna, nedávno jsem to zrovna zažila že něco pochopil úplně jinak než to bylo

babicka to zkousela, Baru nedokaze rict zadny konkretni duvod:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
2.2.14 13:28

Také si myslím, že návštěva psychologa by nebyla naškodu. Třeba to fakt nic není, ale člověk nikdy neví. Já mám také takovou docela intenzivní vzpomínku..táhne mi na 40 let, ale stejně si pamatuji okamžik, kdy jsem chodila čerstvě do školy. V jiné třídě stejného ročníku zemřel spolužák. Ani jsem ho pořádně neznala, ale..ve škole se to samozřejmě dost řešilo a já jako dítě jsem si asi poprvé uvědomila tu nevratnost smrti. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem vždy večer ležela v posteli a přemýšlela, že se to může stát i rodičům atd. Nemohla jsem spát..vcelku šílené stavy a úzkosti. A dá se říci, že také v podstatě z věci, která se mně přímo nedotýkala. Takže věřím, že spouštěče mohou být různé. A pokud je dcerka citlivější.. Každopádně držím palce, ať je v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
2.2.14 13:33
@KattyK píše:
Také si myslím, že návštěva psychologa by nebyla naškodu. Třeba to fakt nic není, ale člověk nikdy neví. Já mám také takovou docela intenzivní vzpomínku..táhne mi na 40 let, ale stejně si pamatuji okamžik, kdy jsem chodila čerstvě do školy. V jiné třídě stejného ročníku zemřel spolužák. Ani jsem ho pořádně neznala, ale..ve škole se to samozřejmě dost řešilo a já jako dítě jsem si asi poprvé uvědomila tu nevratnost smrti. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsem vždy večer ležela v posteli a přemýšlela, že se to může stát i rodičům atd. Nemohla jsem spát..vcelku šílené stavy a úzkosti. A dá se říci, že také v podstatě z věci, která se mně přímo nedotýkala. Takže věřím, že spouštěče mohou být různé. A pokud je dcerka citlivější.. Každopádně držím palce, ať je v pořádku :kytka:

Katty, dekuji i to e. Taky si dobre vzpominam na tyhle uzkosti v detstvi:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
26.12.18 13:28

Během několika minut 12 založených diskuzí na téma Strach. Je to náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
31.12.18 21:04

@Moth Ahoj, jak to u vás dopadlo? Já mám pětiletého, který si mě taky pořád hlídá, třeba když jdu na wc tak přijde zkontrolovat jestli jsem doma, nemůžu jít sama ani do sklepa, nebo nechat ho v autě na benzince a odběhnout jen zaplatit to taky nepřichází v úvahu. Tak si říkám jestli to někdy samo přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí