Stránka s erotickým prádlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.5.16 10:16

stránka s erotickým prádlem

Ahoj, nemáte nějakou stránku, kde objednáváte erotické prádlo? Vím že je to lepší koupit normálně v obchodě, ale přece jen na internetu je větší výběr :) chtěla bych nějakou ověřenou stránku, ze které došlo zboží v pořádku a i velikostně sedí. Chtěla bych nějak překvapit chlapa, ale chtělo by to něco originálního a klidně i ulítlého :) něco co ještě neviděl, aby to prádlo mělo nějaký zajímavý prvek, detail…pokud byste o něčem věděli, můžete poslat odkaz. díky :kytka: xxx

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
24.5.16 10:26

Co se týče prádla, tak můžu jen a jen doporučit astratex, mají i erotické, otázka je, zda si vyberete. Ale u nich nikdy není problém s případnou výměnou, vrácením. Posledně když jsem potřebovala vyměnit, tak mi dokonce poslali štítek na balík, abych neplatila ani poštovné k nim, takže opravdu perfektní. Snad to nebude vypadat jako reklama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
24.5.16 10:27
  • Citovat
  • Upravit
49
24.5.16 10:51

Zkus stránky luxusnipradlo. cz, objednávala jsem kdysi dřív a spokojenost :palec: Ale s vracením a tak zkušenosti nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.5.16 11:36

I já doporučuji astratex. Mají i výdejnu ve Vodičkově ulici v Praze.Je zde možnost vyzkoušení;popr. vrácení objednaného prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.5.16 12:30

Luxusnipradlo a Astratex můžu doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.16 09:52

Dííky moc holky, kouknu na všechny stránky, ten Astratex mě zaujal, má teda dobré recenze :) teď si ještě vybrat nějakej pěknej kousek :P xxx

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák