Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Co se týče prádla, tak můžu jen a jen doporučit astratex, mají i erotické, otázka je, zda si vyberete. Ale u nich nikdy není problém s případnou výměnou, vrácením. Posledně když jsem potřebovala vyměnit, tak mi dokonce poslali štítek na balík, abych neplatila ani poštovné k nim, takže opravdu perfektní. Snad to nebude vypadat jako reklama ![]()
Zkus stránky luxusnipradlo. cz, objednávala jsem kdysi dřív a spokojenost
Ale s vracením a tak zkušenosti nemám..
I já doporučuji astratex. Mají i výdejnu ve Vodičkově ulici v Praze.Je zde možnost vyzkoušení;popr. vrácení objednaného prádla.
Dííky moc holky, kouknu na všechny stránky, ten Astratex mě zaujal, má teda dobré recenze
teď si ještě vybrat nějakej pěknej kousek
xxx
Ahoj, nemáte nějakou stránku, kde objednáváte erotické prádlo? Vím že je to lepší koupit normálně v obchodě, ale přece jen na internetu je větší výběr
chtěla bych nějakou ověřenou stránku, ze které došlo zboží v pořádku a i velikostně sedí. Chtěla bych nějak překvapit chlapa, ale chtělo by to něco originálního a klidně i ulítlého
něco co ještě neviděl, aby to prádlo mělo nějaký zajímavý prvek, detail…pokud byste o něčem věděli, můžete poslat odkaz. díky
xxx