strašně slintá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
12.10.07 13:45

strašně slintá

můj 4 měsíční syn strašně slintá, pořád mu tečou sliny a jak je polyká, tak je pak ze sebe střílí jak gejzíry, nemáte někdo zkušenost, kdy to přejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
12.10.07 14:00

Ahoj, nebudou to zoubky? Kačenka slintala jenom chvilku, snad 14 dní. Ale holčička mé kamarádky slintala, s malými přestávkami, asi půl roku. To je u každého dítěte jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
12.10.07 14:02

Ahoj,
tak my slintame porad, nekdy vic a nekdy min a budete to podle me zoubkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.07 14:07

Tak synovi je 14 měsíců a slintá pořád o 106. I venku, takže má pořád kolem pusy lišej a poslintané oblečení. A vůbec nevypadá, že by ho to chtělo přejít.

• Citovat
  • Upravit
9867
12.10.07 14:16

Přejde to, neboj :) Ale možná to bude trvat.

U nás se slintalo naštěstí jen před zubama :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
12.10.07 14:22

Ahoj, my slintáme už od 1. měsíce jako o život + všechno strkáme do pusy + máme nateklá dásna. Takže už při šestitýdenní prohlídce jsem přesvědčovala doktorku, ať se jí koukne do pusy, že se tam určitě něco klube, i když je na to ještě půl rolku čas. Ona se jen smála. A skutečně - po zubu stále ani stopy. Na slintání už jsme si zvykli - permanentně máme v kurzu 3 - 4 bryndáky a když na ně zapomenem, vypomáháme si papírovými kapesníky. Doufám, že nás to přejde dřív, než přijdou mrazy :wink: Tak jsem Ti neporadila, ale jenom abys věděla, že v tom nejste sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
12.10.07 15:54

jo, tak o slintání mi mluv. Tomášek slintal tak od 4.měsíce (to mi Dr. říkala, že se hoooodně vyvíjí slinná žláza), v roce jsem jí říkala, že je to fakt divné, že to teče proudem, že bez bryndáčku s igelitovým spodkem a látkovým vrchem nemůžeme ani na krok a má jich tak 10denně mokrých tak, že by se daly ždímat. Bylo to fakt děsné. Říkala mi, že to přejde, a´t to neřeším. Ještě v roce a půl dost slintal, pak to přešlo. Fakt to vypadalo děsně, říkala jsem si, jestli je „normální“, ale byl, jen slintal. Neboj, přejde to, ale někdy to fakt trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.10.07 17:42

Jára taky slintal jak bernardýn.Začal taky hoodně brzo. Přežili jsme i zimu, a to nejlíp tak, že měl v puse dudel, bo to přeci jen jak sosal dudel, tak sliny tolik nepouštěl ven, takže byl v zimě aspoň venku relativně suchej. Jinak jsme taky chodili neustále s igelito látkovým bryndákem i ven :roll: . Slintá ještě dneska, ale už o dost míň. Co jsem vypozorovala, tak spíš mu to ujede když se moc zabaví, nebo dělá blbiny a chechtá se tak mu to teče proudem. Ale už jsme bez bryndáku … fakt mu to ujede sem tam, tak jsem si oddechla.

PS- nejvíc mě štvou fotky, všechny jen s bryndákem a slintem od pusy :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2263
12.10.07 17:49

Tak náš Jája slintá od 2.měsíce! Všichmi říkali, že to budou zoubky, ale já věděla, že ještě je čas. Zatím žádný zoubek, ale slintáme o 106. A kdy to přejde??? To jsem taky zvědavá 8O . Když někam jdeme, tak ho pěkně obleču a on má za chvíli triko úplně poslintané, takže pořád otíráme, otíráme…
Teď se ještě naučil sliny naschvál vypouštět ven, dělat bubliny a prskat :lol:

Kati a Jája (zítra 5 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.10.07 20:46

My taky slintáme… mám pocit, že už od narození :)
Všichni mi už dávno tvrdili, že to budou zoubky a prdlajz! pořád, pořád slintáme a zuby nikde! Věřím, že to přejde!
Slintání zdarhttp://sirmi.ic.cz/smajl/188.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
12.10.07 21:06

Ahoj,

malá začala slintat někdy kolem 4 měsíce a zuby jí rosty až v 10 měsících. Slintání nám vydrželo tak do 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
13.10.07 13:01

Tak naše holky naštěstí neslintaly skoro vůbec, zato kamarád Míra příšerně. Děsila jsem se, kdy půjde dát Klárce pusu. A asi vás nepotěším, přešlo to tak ve dvou a půl letech. Nejčastější věta jeho maminky:Míro, utři si bradu.
Ahoj Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky