Strasti s rodiči

Anonymní
16.8.11 10:49

Strasti s Rodiči

Předem se omlouvám za anonymitu,ale mám obavy že by se to doneslo rodičům.
Je mi více jak 30let mám děti velké,super manžela rodiče bydlí ve městě 5km od nás a je to opravdu strašné no on více teda otec,ale vesměs mají na tom oba vinu.
Jsem jedináček dětství s nima bylo strašné peklo hádky,finanční potíže,nevěra no hrůza :cry:
Nyní to pokračuje pořád neustále si půjčují peníze ode mne(už nepůjčuji)dluží mí více jak 100tis. když se zeptám kdy mi je vrátí tak s rozčílí,že mi jde jen o peníze(dluží mi 2roky),otec hodně pije,maminka nepracuje a je těžce obézní z toho zdr. potíže žijí v domě hrůzy jsou neustále bez peněz nic neřeší jen ostatní okolo-promluvit si nepomáhá okamžitě reagují vztekle a jsem špatná dcera a je toho hodně kolem mě.
Potřebovala jsem to někomu říct nemám si s kým o tom promluvit manželova maminka si hned vše zabírá nechci aby byly smutní i druzí stačí,že se trápím já :nevim: Máte někdo podobný problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
16.8.11 10:54

Já mám taky problémy s rodiči už od mala, ale trochu jiné než ty :hug: Manka je hysterka a otec mě škube o prachy(bydlím v jeho domě) :-? Jediné co dělám…snažím se hodně moc aby to za 20 let nepsaly mé děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11551
16.8.11 11:01

taky se to snažím ,ale někdy jsem z nich tak psychicky vyčerpaná že nemám ani chuť něco dělat s dětma :-(
Někdy si říkám,že jsem se měla odstěhovat 300km někam a měla bych klid třeba,ale co teď děti tu mají přátele a my s mužem postavený dům,mi přátele s mužem krom těch v práci nemáme páč milujeme sebe a své děti a tak jsme nejraději spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.8.11 11:01

I kdyz je to tezke, musis se pres to prenest a nastolit si pravidla. Chcete prijit na navstevu? Fajn prijdte, ale zadne pujcky.
Zacnou neco vycitat, delat sceny, navazet se do tebe a tak dale? Navsteva konci.
To same, kdyz ty budes u nich.
Nepomaha to? Tak jedine omezit styky, protoze se to potahne a bude jen hur.
Ja vim, ze se to lehceji pise nez dela, ale vim z vlastni zkusenosti (rodina pritele je podobna) ze to jinak nejde, oni se nezmeni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 11:04

nezmění se bohužel,ale jsou to mí rodiče a kdyby nebyli nejsem tu ani j ani mé děti a tak nemůžu omezovat styky

• Citovat
  • Upravit
1249
16.8.11 11:04

udělala jsem to stejně,jako bára,pravidla a ukončila jsem styky,jinka už to nešlo,hráblo by mě..časem to přestane bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.8.11 11:36
Anonymní píše:
nezmění se bohužel,ale jsou to mí rodiče a kdyby nebyli nejsem tu ani j ani mé děti a tak nemůžu omezovat styky

Nemuzes omezovat styky proc? Protoze jsou to tvi rodice a „udelali“ te? Pokud ale jsou jinak na prd a „nemiluji“ tak s nimi nic neudelas a opravdu je nezmenis.
A bud chces se situaci neco delat a i pres bolest odlehcit psychice, nebo to nechas tak jak to je a budes se uzirat do nekonecna.
Jine reseni ja osobne nevidim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 13:43

nebudu situaci řešit jen jsem si chtěla ulehčit a zjistit,jestli to má někdo stejně jako já :cry:

• Citovat
  • Upravit
9649
16.8.11 13:45

Aha, tak to promin! :kytka:
Kazdy jsme sveho stesti strujce no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11551
16.8.11 13:49

No není to tak bohužel kolem se to celkem houfně stahuje nemocné děti,šílení rodiče,babička nemocná též,práce na hovno ..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
16.8.11 13:55
Lojzička píše:
No není to tak bohužel kolem se to celkem houfně stahuje nemocné děti,šílení rodiče,babička nemocná též,práce na hovno ..............

Samozrejme, plno veci neovlivnis! Ale plno jich ovlivnis… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.11 14:26

máš pravdu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.12 14:09

Chtěla bych obnovit diskuzi. Mám rovněž strasti s rodiči, i když jiné. Byla jsem skoro 20 let vdaná, děti jsme neměli. Moji rodiče manžela neměli rádi, ale stýkali se s ním. Kde je problém? Mám nového partnera, dítě 1 rok, další v břiše. Moji rodiče nového partnera odmítají. Moc mě to mrzí.

• Citovat
  • Upravit
1112
27.7.12 14:18

Anonymní, mluvila jsi s rodiči o tom? Ptala ses přímo a cíleně, proč odmítají tvého partnera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.12 14:23

Ptala, ale nic konkrétního neřekli. Možná byli zvyklí, že nestřídám chlapy? Možná má někdo podobnou zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová