Ztráta kamarádky

Anonymní
16.2.20 14:44

Strata kamarátky

Ahojte. Pohádala som sa s kamarátkou ( už bývalou). Kamarátka robila stuhove kytice, čelenky a také drobnosti. Dala som jej pravit čelenku pre dcérku na karneval. Objednala som si ju u nej vyše dva týždne dopredu. Povedala, že to určite stihne a napíše, keď to bude hotové. No neozyvala sa. V deň karnevalu som jej písala, že mohla aspoň napísať, že dcéra bola z toho smutná. A že vraj mi ju poslala ale tomu ja neverím vôbec sme tak neboli dohodnuté, že ju bude poštou posielať. Potom som jej povedala, že mohla sa ozvať a kúpila by som si inde. Na to povedala, že není jaj ja čo len sedí doma na riti ( som na materskej a mám 4 deti takže celý deň na riti nesedim ) že má všetci obskakuju že mu všetko do huby padá a mala som si ju kúpiť inde…potom nechápem prečo má dva týždne naťahovovala…a že má od začiatku nemá rada a že som nula pre ňu a vôbec sa nechcela so mnou kamarátiť. Vymazala si ma z fb všade. Ako ja nechápem za čo má vôbec mala už dva dni nad tým rozmýšľam a cítim sa strašné :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32138
16.2.20 14:50

Ty se strašně cítit nemusíš, aspoň víš, jak na tom s ní jsi, kamarádka to opravdu nebyla. Takže bych se kvůli ní vůbec netrápila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 14:55
@Monchichik píše:
Ty se strašně cítit nemusíš, aspoň víš, jak na tom s ní jsi, kamarádka to opravdu nebyla. Takže bych se kvůli ní vůbec netrápila…

A ze, ja som prizivnicka lebo mi dala pár veci pre dcéru ale to, že ja som jej dala pre jej syna 6 balíkov plienok veci po mojom dieťati, že som vždy nosila jej deťom darčeky za 20e minimalne a za tie veci som si zaplatila 30e a jedno vrece mi dala grátis k tomu a teraz mi zato nadavala, že som prizivnicka a to nehovorim, že som jej vždy všetko zaplatila keď som si od nej objednala. A tie veci chcela vyhodiť do kosa predomnou tak mi to bolo ľúto tak, že deti teda znosia. Nejsom na to odkázaná podotýkam a teraz vraj mám kôli tomu drzat hubu a robiť čo ho ona hovorí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32138
16.2.20 14:57

@Dominikuskaaa Tak jí řekni, že ona je kravka :) a ať už tě nekontaktuje, že si s ní skončila. A co chce po tobě, abys dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 14:59
@Monchichik píše:
@Dominikuskaaa Tak jí řekni, že ona je kravka :) a ať už tě nekontaktuje, že si s ní skončila. A co chce po tobě, abys dělala?

Neviem teraz sa cítim blbo, že som jej niečo dlžná aj keď to tak není si myslím, neviem či j jej mám dať ešte peniaze alebo veci vrátiť alebo čo ale nechcem aby som jej niečo ba dlžná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.2.20 15:06
@Dominikuskaaa píše:
Neviem teraz sa cítim blbo, že som jej niečo dlžná aj keď to tak není si myslím, neviem či j jej mám dať ešte peniaze alebo veci vrátiť alebo čo ale nechcem aby som jej niečo ba dlžná

Neřešila bych to. Holčina to těžce prokaucovala a místo toho, aby ti řekla promiň, hází to na tebe. Nereagovala bych na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 17:05

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat