Strava čtyřměsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
25.1.12 08:02
terulína píše:
Lepek se má zavádět nejlépe mezi 4.-6. měsícem ;)

to záleží na názoru doktora :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
25.1.12 09:35

tak nevím, švagrová má 15m. chlapečka a říkala, že piškoty snad až od 10m., ten můj měl v soboru 4m, uvidíme co zítra řekne dr., ale nějaké výživové schéma je určitě dané :nevim:
My spíme 10 - 12 h. v noci tak nevím co jiného bych zatím dávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.6.12 16:26

Ahoj mam 4,5 mesicniho chlapecka a taky sem zacla prikrmovat kasickami a rozmixovanym ovocem s piskotami nebo mrkvicka s bramborem jablkove pyre atd. maly je moc spokojeny vysmaty a nic mu nechybi a taky usetrim na sunaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papame o sto šest
26.7.13 15:15

...

Miminko má teměř 5 měsíců, stále kojím, ale už jí to nestačí.
od ukončeneho 3 měsíce jsem se potýkala s nenasytností miminka jak miminko rostlo mléka potřebovalo více než jsem stačila produkovat z pravidla krmení trvalo většinu dne aby bylo spokojené tak jsem ji začala vařit mrkvičku s jablkem, mrkví, banánem, bramborkem a stále to všemožně kombinovala.
na lžičku si zvykla hned polykat se taky naučila vzápětí bříško ji z toho nezlobilo snad jen prdíky stolice začala být tužší, ale šla ven hladce a pravidelně kupované přesnídávky ji chutnaly ale bolelo ji břiško tak jsme davali jen domácí zavařuji si zpracovanou hmotu do skleniček abych si ušetřila práci a čas a ještě mužu doporučit vývar z ovesných vloček trošku osladit(někdo ještě přidává UM nebo MM )udělat větší dírku do dudlíku.

• Citovat
  • Upravit
6836
26.7.13 15:18
@jkropy píše:
tak nevím, švagrová má 15m. chlapečka a říkala, že piškoty snad až od 10m., ten můj měl v soboru 4m, uvidíme co zítra řekne dr., ale nějaké výživové schéma je určitě dané :nevim:
My spíme 10 - 12 h. v noci tak nevím co jiného bych zatím dávala :mrgreen:

Piškoty může klidně dřív, já je dávám od 4.měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 08:41

@Tereza1986 jako myslíš třeba přidat rozdrcené piškoty do přesnídávky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.7.13 17:29

Ještě mám k tomu dotaz, jak jste tu zeleninku připravovali, já jsem to vždy povařila a rozmichovala s um mlíkem a teprve později jsem to jen mačkala vydličkou, aby si zvykaly na hrubší stravu, dávaly jste to ze začátku s mlékem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.7.13 12:13

Klidně začni dávat už teď. Dřív to nikdo neřešil a žijeme. Moje malá dostává mrkvičku, mrkvičku s bramborem, zeleninové polívky, jako svačinky dostává rozmixovaný banán, jablko, občas přesnídávka. Na noc dostává kašičku. Po menších dávkách a k tomu dokojuju. Malé už mlíko prostě nestačilo a sama si řekla, že chce víc. Je tedkon mnohem klidnější, usměvavější. Nemáme žádný problém. Kaká dobře, bříško nás nebolí. Je to prostě jen na názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 12:25

@Sašíí můžu se zeptat kolik malé je? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.7.13 12:32

Máme 4,5 měsíce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 13:52

Tak to nám pomalu taky, tak děkuji za inspiraci, udělám malému taky něco takového dobrého :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.7.13 14:38

@KKaculinKKa Malá to vždycky slupne ani nevim jak :lol: strašně jí chutná. Jediný co zatim nemělo úspěch byla brokolice z tý mi začaůa řvát jak jí to nechutnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.13 16:26

@Sašíí no a přitom je brokolice zdravá co :mrgreen: tak já jsem zatím vyzkoušela jen přesnídávku jablíčko a ta mu chutná moc, hned druhý den zbufnul pomalu celou skleničku :lol: tak jsem zvědavá až na něj půjdu s něčím novým :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
30.7.13 21:35

@KKaculinKKa Pokaždý když jsem dávala něco nového tak to spráskala všechno. A ty přesnídávky je taky schopná. :) První lžička je zajímavá…ty její ksichtíky.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polsko
3.9.13 09:12

domáci zavařováni zpracovanou hmotu

Prosím můžete mi zdělit jak jste dělala pro své miminko domáci zavařované zpracovanou hmotu a z jakých surovin, za měsíc mému synkovi bude 4-měsice a chtěla bych začít dávat tuto stravu.
 Děkují

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí