Tuňák z konzervy pro 15měsíčního, vhodné, nebo nevhodné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Strava mimi
Dobry den maminky, mam otazku. Myslite ze muzu pripravit memu 15m synovi tunaka z konzervy? Znacka Franz Josef. Jen v obyc nalevu. Slo by udelat treba jako rizoto s kus kusem. Nebo mimi nemuze tunaka z konzervy. Dekuji za odpoved
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Čerstvá ryba je čerstvá ryba, ty konzervy mi přijdou zbytečně slaný i na dospělého. Pro jednou ho to ale určitě nezabije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarantul píše:
Dobry den maminky, mam otazku. Myslite ze muzu pripravit memu 15m synovi tunaka z konzervy? Znacka Franz Josef. Jen v obyc nalevu. Slo by udelat treba jako rizoto s kus kusem. Nebo mimi nemuze tunaka z konzervy. Dekuji za odpoved
Rizoto na tento způsob dětem normálně dělám, ten FJ je podle mě celkem kvalitní a chutný. Rýži ale už nesolím a přidávám hodně zeleniny. Dcerka to jedla určo ještě před rokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč nekoupis kus čerstvého tuňáka? Asi se nic nestane. Dělám z něj pomazánku, ale ne kupuju FJ ale Rio Mare kvůli delfínům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarantul V 15 měsících už žádné mimi není. A ano, v tomhle věku už obě děti tuňáka s těstovinami a zeleninou dostávali čas od času k obědu, stejně jako domácí rybičkovou pomazánku na rohlík k večeři, pokud o ní měli zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Tarantul V 15 měsících už žádné mimi není. A ano, v tomhle věku už obě děti tuňáka s těstovinami a zeleninou dostávali čas od času k obědu, stejně jako domácí rybičkovou pomazánku na rohlík k večeři, pokud o ní měli zájem.
Já taky tak nějak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Rizoto na tento způsob dětem normálně dělám, ten FJ je podle mě celkem kvalitní a chutný. Rýži ale už nesolím a přidávám hodně zeleniny. Dcerka to jedla určo ještě před rokem.
Rio mare zrovna na Franz Josefa vůbec nehrabe. Není vůbec dobré. FJ jsou kusy mada, Rio mare drobky. Už bych nekoupila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 píše:
Rio mare zrovna na Franz Josefa vůbec nehrabe. Není vůbec dobré. FJ jsou kusy mada, Rio mare drobky. Už bych nekoupila.
Kusy masa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ice79 Mě chutná i RM, ale je podle mě předražený. Nejvtipnější jsou ty jejich „saláty“. 90,– za misku těstovin s hráškem a dvou lžic tuňákové drtě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dělám z čerstvého. V nouzi bych dala konzervu s klidem. Ale pravidelně mi to prijde zbytecne, dnes uz se daji koupit hezké čerstvé ryby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná ja je miluju
ty saláty. Jako nechápu, protože mas recht s tím složením, ale mne to proste hrozne chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@unuděná ja je milujuty saláty. Jako nechápu, protože mas recht s tím složením, ale mne to proste hrozne chutná
No mě taky, ale za plnou cenu nikdy
Ale občas mívají 1+1 zdarma, tak to si semtam koupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit