Strava v těhotenství - chutě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2468
21.6.17 12:03

@Elenloth Na tatarák bych si taky netroufla. Dá se říct, že sushi je takovej největší úlet v mym těhotenskym jídelníčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.6.17 12:17
@BloomingGorgeous píše:
Jsem tehotna teprve par tydnu, ale chute se mi meni kazdych par dnu. Akorat se to porad zuzuje a je mi cim dal tim vic blbe. Zacinala jsem u hlavnich jidel, treba tunakoveho salatu a pecenych sladkych brambor, pak ruzne druhy ovoce a zeleniny, napr. kilo rajcat nebo redkvicek, pak se mi znechutily i ty, vcera jsem mela chut na susenky a dnes uz nepozru nic, nemuzu ani otevrit lednici. Je mi tak zle, ze se mi zveda zaludek ze vseho :(Jez, na co mas chut, pokud ta jidla z fastfoodu nejis denne. Taky bych rekla, ze je to nezdrave pro Tebe, miminko si selektivne vytahne ty nejlepsi ziviny ze stravy. Presto bych hlidala aspon ovoce a zeleninu.

A od kdy se ti tak zvedá žaludek? Já jsem těhotná pár týdnů a už cítím, že mám chutě na slaný, ale spíš něco jako losos, makrela a čipsy. Zvedá se mi žaludek z dortu a různých sladkých krémů. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Zatím se mi navaluje spíš jen při nějaké práci, ale když zrovna nic nedělám tak je mi ok. Informuj, jak na tom budeš, jsem zvědavá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.6.17 12:20

A jak to máte holky z kávou? Já si dělám teď hodně z mleté Illy apod, protože Nescafé mi přijde kyselý. Kávu sice piju málo, ale ani nevím jestli je to v těhotenství ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.17 16:16
@KarotkaGreen píše:
A od kdy se ti tak zvedá žaludek? Já jsem těhotná pár týdnů a už cítím, že mám chutě na slaný, ale spíš něco jako losos, makrela a čipsy. Zvedá se mi žaludek z dortu a různých sladkých krémů. Jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Zatím se mi navaluje spíš jen při nějaké práci, ale když zrovna nic nedělám tak je mi ok. Informuj, jak na tom budeš, jsem zvědavá :hug:

Asi od 5tt. Takovy chute jsem mela presne taky, tedy na zacatku. Ted uz mi vadi i parfemy, pletova mleka, uz nemuzu ani varit. Ale dnes jsem byla na nakupu pro sebe a zjistila jsem, ze i tak mam na neco vyslovene chut: treba na kasi nebo tresne nebo sezamovy tycinky a Sprite :oops: :lol: V jakem jsi tydnu? Rada budu pocity sdilet, protoze me to ted ovlada 24/7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.6.17 19:05

@BloomingGorgeous Já jsem teprve na začátku (asi 2.t).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
21.6.17 19:24

@KarotkaGreen Já jsem sice nikdy kafař vyloženě nebyla, ale občas si šálek dám, to ničemu neva ;) Ale piju spíš Caro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
21.6.17 19:30
@Jana206 píše:
Já jsem v jednom těhotenství první trimestr přežila jen na rybím salátu, skoro každý den :mrgreen:

Na rybí salát jsem zapomněla :mrgreen:
Jo, a pivo jedině Litovel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.17 19:39
@KarotkaGreen píše:
@BloomingGorgeous Já jsem teprve na začátku (asi 2.t).

2tt je okolo ovulace, tak to bude asi 4tt, v dobe ocekavane ms, vid? Mne se to driv taky pletlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
21.6.17 20:15

Jojo, teď to čtu, že je první měsíc od prvního dne poslední periody, tak asi 4. týden, děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.6.17 10:33

@Patie Tak je fakt, že kafe stejně bude za chvilku tabu. Budu si muset najít taky alternativu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
22.6.17 10:45

@KarotkaGreen Proč tabu? Pokud ti po něm nebude špatně a nepiješ jich zrovna 10 denně, tak ho můžeš pít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
22.6.17 10:53

@KarotkaGreen Kafe tabu neni ;) Jen já ho třeba ani moc nemusím a dám si radši to Caro, ale jestli ti chutná, tak si klidně šálek denně dát můžeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.6.17 11:23

@j.a.n.i1 No mě stačí jen 2 denně, půl na půl s mlékem. Ale zatím nemám výrazný nevolnosti, tak uvidím, jak to bude probíhat za pár týdnů.
@Patie Já zas totiž nemusím Caro :D V tom bude ten problém 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
22.6.17 12:49

@KarotkaGreen Tak to si klidně dávej, já ho musela omezit až při kojení, to jsem vysledovala, že mimču vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.6.17 18:50

@j.a.n.i1 Jak se vysleduje že to mimču vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí