Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@ALIPELI píše: Více
proč na noc bez? právě v noci to nejlíp působí, že nic s rukou neděláš, neumýváš se
@Anonymní píše: Více
no tak nezbude než jít v pondělí k doktorovi, asi nechceš dál žít se střepem v těle, ale furt bych být tebou tu černou mast zkusila, i přes noc, lépe řečeno hlavně přes noc - ať to působí co nejdéle
nevím, jestli to pomůže, ale za pokus to stojí - rozhodně to neuškodí
@stinga píše: Více
Mockrat dekuji za rady. Kazdopadne to uzkusim a pri nejhorsim pujdu v utery az. v pondeli nemuzu ![]()
Jako všechny rady tu padly, jak černa mast tak Framykoin. Ja bych ještě doporučila klasický višňák, smrdí to sice jak bolavá noha, ale vytáhne z rány co je třeba, lahvička stojí kolem 80 korun a je to polotekuté.
Když to zmáčkneš, bolí to, nebo to píchá? Střep apod. Píchají.
no je to blbá situace, ale sklo bych si v těle nenechávala, ono to může cestovat..
jestli u vás máte nějaké chirurgické ambulance, tak bych šla tam
Jinak zakladateli nevím kolik ti je a jestli ještě pamatuješ škvárová hřiště, většina kluků z doby Husákových dětí má dodnes v kolenech kousky škváry. Manžel má třeba v nártu písek z pláže, jako desetiletý si sedřel na pláži o šutr nárt, ránu si nenechal pořádně vyčistit, respektive jen opláchl v moři a zatáhlo se mu to strupem, tak to pak neřešil a žije s tím dalších čtyřicet let v klidu a pokoji ![]()
@Hanka1 píše: Více
To má teda štěstí
Jak jsem již zminoval, jsem citlivej a bojim se ze z toho chytnu otrabu krve. Neni to sklo doma ze sklenicky, ale sklo z venku kde byl bordel v travě a lezelo t tam kdo vi jak dlouho.. Aby mi pak nerezali prst nebo ruku
![]()
@Hanka1 píše: Více
ale pořád si myslím, že škvára a písek jsou oproti střepu výrazně méně nebezpečné, písek ani škvára ti v těle nic nepořeže ani nepropíchne, zato skleněný střep ![]()
Střep fakt píchá. Já měla po rozbití sklenice maly stripek zespodu malíčku na noze a když jsem na to stoupla, tak jsem prostě věděla, ze tam je i když nebyl vidět. Nakonec ho přítel našel a vytáhl. Určitě musí ven, pokud tam je.
@stinga píše: Více
No on tam nejspíš žádný střep nemá, prostě to má poraněné a pořád do toho rejpe, místo aby to nechal hojit. Když jsem se tuhle řízla o konzervu, v prstu mi tepalo snad měsíc, to je normální, že to bolí.
@lucad77 píše: Více
Je to mozny😀 ale zda se mi ze je trochu nateklej ten prst, ale to se mi mozna zda protoze si furt na to davam pozor a furt to zkoumam jak mánička.. snad to tam nezaroste a pak nebudu trpět (jestli tam neco je)