Střep v prstu - jak ho mohu sám vyndat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75963
28.3.25 21:23
@ALIPELI píše: Více

proč na noc bez? právě v noci to nejlíp působí, že nic s rukou neděláš, neumýváš se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75963
28.3.25 22:06
@Anonymní píše: Více

no tak nezbude než jít v pondělí k doktorovi, asi nechceš dál žít se střepem v těle, ale furt bych být tebou tu černou mast zkusila, i přes noc, lépe řečeno hlavně přes noc - ať to působí co nejdéle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 22:08
@stinga
@stinga píše: Více

Myslite ze to pomuze i kdyz to muze byt trochu ta dirka zarostla za tech „par“ hodin? neleze mi do hlavy jak by ten strep vylezl ven. Samozrejme ze to mam v cerne masti

• Citovat
  • Upravit
75963
28.3.25 22:10

nevím, jestli to pomůže, ale za pokus to stojí - rozhodně to neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 22:14

Mockrat dekuji za rady. Kazdopadne to uzkusim a pri nejhorsim pujdu v utery az. v pondeli nemuzu :D

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.3.25 22:18

Jako všechny rady tu padly, jak černa mast tak Framykoin. Ja bych ještě doporučila klasický višňák, smrdí to sice jak bolavá noha, ale vytáhne z rány co je třeba, lahvička stojí kolem 80 korun a je to polotekuté.

• Citovat
  • Upravit
41688
28.3.25 22:20

Když to zmáčkneš, bolí to, nebo to píchá? Střep apod. Píchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.25 22:21
@Havlova píše: Více

Popravde po tom furt mackani uz ani nevim

• Citovat
  • Upravit
75963
28.3.25 22:25

no je to blbá situace, ale sklo bych si v těle nenechávala, ono to může cestovat..
jestli u vás máte nějaké chirurgické ambulance, tak bych šla tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.3.25 22:31

Jinak zakladateli nevím kolik ti je a jestli ještě pamatuješ škvárová hřiště, většina kluků z doby Husákových dětí má dodnes v kolenech kousky škváry. Manžel má třeba v nártu písek z pláže, jako desetiletý si sedřel na pláži o šutr nárt, ránu si nenechal pořádně vyčistit, respektive jen opláchl v moři a zatáhlo se mu to strupem, tak to pak neřešil a žije s tím dalších čtyřicet let v klidu a pokoji :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.25 22:34
@Hanka1 píše: Více

To má teda štěstí :D Jak jsem již zminoval, jsem citlivej a bojim se ze z toho chytnu otrabu krve. Neni to sklo doma ze sklenicky, ale sklo z venku kde byl bordel v travě a lezelo t tam kdo vi jak dlouho.. Aby mi pak nerezali prst nebo ruku :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
75963
28.3.25 22:35
@Hanka1 píše: Více

ale pořád si myslím, že škvára a písek jsou oproti střepu výrazně méně nebezpečné, písek ani škvára ti v těle nic nepořeže ani nepropíchne, zato skleněný střep :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.3.25 00:05

Střep fakt píchá. Já měla po rozbití sklenice maly stripek zespodu malíčku na noze a když jsem na to stoupla, tak jsem prostě věděla, ze tam je i když nebyl vidět. Nakonec ho přítel našel a vytáhl. Určitě musí ven, pokud tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
29.3.25 15:18

No on tam nejspíš žádný střep nemá, prostě to má poraněné a pořád do toho rejpe, místo aby to nechal hojit. Když jsem se tuhle řízla o konzervu, v prstu mi tepalo snad měsíc, to je normální, že to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.25 17:02
@lucad77 píše: Více

Je to mozny😀 ale zda se mi ze je trochu nateklej ten prst, ale to se mi mozna zda protoze si furt na to davam pozor a furt to zkoumam jak mánička.. snad to tam nezaroste a pak nebudu trpět (jestli tam neco je)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák