Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak když nemáš čas na doktorka tak čekej co se stane. Třeba ti prst neupadne. Stačilo zajít dnes do nemocnice na chirurgii.
@JancaS84
Vy třeba jako zaměstnaná na propustku na to máte čas, ja určitě ne někde čekat na pohotovosti 3 hodiny než mě vemou.
@Anonymní píše: Více
kup si černou Ichtoxylovou mast, pořádně to místo namaž a zalep, po smytí znovu napatlat a zalepit, zkus to přes víkend, třeba to pomůže - pokud ne, tak pak asi ten lékař
Můžeš to zkusit vymacknout nebo počkat, až to vyhnije. Bylo by dobré to ale aspoň mazat třeba framykoinem, aby tam nevznikl zánět. Tříska se takhle taky dá nechat.
Jinak na pohotovost to fakt není, máš určitě obvoďáka…
@stinga píše: Více
Kazdopadne co to ma delat? Ma to ten strep vytahnout jakoze?
@ALIPELI píše: Více
Spis se bojim, abych nedostal otravu nebo nejakej fuckup. Jsem citlovej a mam nizkek prach bolesti😆
@lucad77 píše: Více
Tak bolí to žejo, když na to zatlacim, nebo neco vemu do ruk a zrovna zebru v tom miste kde to mam, tak to boli.
Jsem OSVČ a práci za mě nikdo neudělá. Ale než mít problémy tak ten čas obětuji.
Spíš to bolí, protože je to poraněné. Vydezinfikovala bych to a hotovo. S říznutým prstem na pohotovost je hodně mimo.
@Jahru píše: Více
A myslite ze nemuzu mit otravu krve nebo neco? Jako vcera sem to vydezinfikoval a dnes klidne jeste vydezinfikuji, ale mojim se ze to tam zaroste nebo neco a budu mit pak zbytecny vetsi problemy. 😅
Já to chápu, právě ten framykin je antibiotická mastička, je ale na předpis. Jediné si zkusit zavolat doktorovi, jestli by neposlal recept. Ono se hodí ho mít doma. Nebo namáčet několikrát denně do francovky.
Ale citlivé to bude I jenom po tom střepu, nic tam už být ani nemusí.
Zdravím, včera sem si pichl přes rukavice střep do prstu, pak sem střep vyndal ale furt sem mel pocit, ze tam jeste neco zustalo. Cca za 5 hodin jsme s pritelkyni zkouseli vyndat nejakej ten strep v prstu a nepodarilo se. Uz je to zhruba 24h po tom co sem ten strep mel v ruce a myslim si furt ze tam neco je. Nejaky rady jak to doma vyndat? Jsem celkem citlivej clovek, takze se mi nechce do toho vrtat jehlou a bojime se ze pinzetou to zatlacime treba jeste vic. Slo by to vymacknout? Do nemocnice se mi nechce, na pohotovosti dlouho cekani, nemam na to cas nekam jit do nemocnice. Peosim o rady🥺