Stres ze zubaře

Anonymní
28.4.20 23:31

Stres ze zubaře

Dobrý den má dost velký problem…musim k zubaři jen na pitomou prohlidku a jsem neskutečně vystresovana z toho že se mi tam udělá špatně protozě mi to tak normálně děla když mam jit nekam kde musim sedět a nedělat nic je to pro mě strášný problé a býva mi hodně na zvraceni vubec nevim co dělat… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
29.4.20 01:30

Muz ma to samy, tesne predtim si da nejakou tycinku typu tatranky, vyplachne si pusu, jen co uvidi zrcatko a stouchatko tak jde do mdlob, zubar ma polohovaci kreslo tak ho hodi na znak a da rucnik.. ja bejt ten zubar tak na to nemam nervy teda na takove hysteriky :lol: moje mamka treba pri dvouhodinovem implatologickem zakroku plete, uz se to naucila poslepu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 01:48

Taky to tak mám.. hodím čtvrtku lexaurinu a půjdu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 10:46

@Peggy54 ja byla trhat osmičky všechny naráz a bý jsem z toho 10× miň vystresovana jak teď a nevim proč jsem z toho tak furt vystresovana…kor když jdu jen na prohlídku a se zubama jako s kazě bych sla až za nekolik měsíců

• Citovat
  • Upravit
47
30.4.20 14:44

Chodíš pravidelně? Máš normálně předtím stres? Já bych doktorce vysvetlila jaký z toho máš problémy a píchne ti hned něco na bolest abys necítila kdyžtak nic. Neboj se, bude to dobré :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.20 17:04

@bryonka no tenhle zubař tam když jdu jen na prohlídku tak se mi podiva jen do pusy pokud neco najde tak mě objedná až za nekolik měsíců ano vždycky jsem měla strach ze zubařu a tenhle pusu umrtvuje pokazde

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.