Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Přidala bych si probiotika. Tekutiny jen neslazený čas, max. glukopur (cukr natahuje vodu), minerálky bez bublinek nebo ionty do čaje. Strava hlavně suchá - rohlík, piškot, suchar, banán, vařená mrkev, rýže, žádné mléčné výrobky. Většinou to trvá max. 7 dní. I kdyby to byla nějaká bakterie, tak postup je stejný.
Děkuju moc. Tak já se k tomu ještě začnu modlit a snad nějak přežiju:))
Já navrhuji nechat si udělat test u dr., pokud tě to drží týden, tak to podle mne není už jen běžná viroza…
Do diety přidat banány a z léků se mi osvědčil Enterol.
@Námořnička no právě, to mi řekli po telefonu i na infekčním…že pokud zvládám doplňovat tekutiny, tak mám vydržet a uvidím.
Takže tak…dnes to vypadá nadějně, už se to silně zlepšilo, takže zřejmě je ten bacil už na ústupu…chvála bohu…
A co mi asi pomáhá?…riskla jsem silný kuřecí vývar(víc pos…t jsem se stejně už nemohla:D ), který jsem zchladila a odebrala z něj to mastné.
No to mě asi postavilo na nohy, min. mi to dodalo sílu po tom více jak týdnu. no a samozřejmě se dál držím vašich rad-suchary, suchary, suchary..:)
Bych nevěřila, že mě někdy taková věc tak zlomí…raději dvě angíny po sobě, než takovýhle hnus:))))
Podle popisu můžeš mít Campylobaktera, známý měl taky šílený průjem, teplotu ani tak ne a po výtěru mu na něj přišli…Nakazil se pravděpodobně z nedostatečně tepelně upraveného kuřecího masa v restauraci… ![]()
@Peggi píše:
Podle popisu můžeš mít Campylobaktera, známý měl taky šílený průjem, teplotu ani tak ne a po výtěru mu na něj přišli…Nakazil se pravděpodobně z nedostatečně tepelně upraveného kuřecího masa v restauraci…
Tak to měl myslím i ten náš známý, jak jsem psala na první stránce. A údajně to asi bylo z koupeného grilovaného kuřete.