Strhnutí předkožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
25.3.12 20:33

Tak se za to nebicuj, stane se. Ted uz budes vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.3.12 20:37
@zanet píše:
Tak se za to nebicuj, stane se. Ted uz budes vedet.

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
25.3.12 20:38

A to jste pediatrovi hlásili, že nechcete,aby mu na něj sahala a přetahovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
25.3.12 20:42

stáhli na urologii ?

proboha co to znamená ?

už název příspěvku zní hrozně. a bolelo ho to nějak ? a má to následky ?

• Citovat
  • Upravit
31594
25.3.12 20:42
@deny7 píše:
A to jste pediatrovi hlásili, že nechcete,aby mu na něj sahala a přetahovala? :think:

Jo, už někde od dveří :lol: Paní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.3.12 20:43
@Gladys píše:
Jo, už někde od dveří :lol: Paní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy

Souhlas s Gladys!
Já mu řekla, že toto s dovolením budeme řešit s dětským urologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
25.3.12 20:45
@Gladys píše:
Jo, už někde od dveří :lol: Paní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy
:lol: aha,no,ta moje to totiž jednou úplně nečekaně zkusila, malému yl půl rok, naštěstí ani nepípnul a šlo to lehce, od té doby ji sleduji zrakem ostřížím,ale už to zase neudělala, tak jako nevím,co to mělo znamenat.. :cert: a někomu pediatři říkají už od miminka přetahovat :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
25.3.12 21:20
@LucieŘ píše:
meli jsme ho hodne zarecvenaleho,a hromadil se nam tam mazek…

Tak si rikam ze jsem udelala asi velikou chybu!!Ja jsem krava.

PROC v sobotu?byli jsme tak objednani

Nechápu,proč ty chybu? :nevim: Přetáhl to doktor,ne? Ten se tě snad ptal zda s tím souhlasíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
25.3.12 21:24

@bombdina : jenže doktoři umí radit a dělat opravdu zajímavé věci, takže je třeba se mít na pozoru.

• Citovat
  • Upravit
10679
25.3.12 21:30
@Lenkaamimi píše:
@bombdina : jenže doktoři umí radit a dělat opravdu zajímavé věci, takže je třeba se mít na pozoru.

No mohl se aspoň zeptat blbec :cert: Co jsem tak pročítala,tak se k tomu má zvýšit pozornost od tří let. Asi měl malej problém proto to udělal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
25.3.12 21:34

nam doktorka rekla ze si mame zajit na urologii,ze tam nam poradi a vi vic…

ptali se me,rikala ze to delaji ve 2 letech,tak nam to udelali o pul roku drive…

Psala jsem si s kamaradkou ktera je setricka a jejimu malemu to taky stahli,a dokonc edriv nez nam,ze pak by musel zbytecne na obrizku,druha kamaradka mi napsala to same…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
25.3.12 21:36
@LucieŘ píše:

ptali se me,rikala ze to delaji ve 2 letech,tak nam to udelali o pul roku drive…

Psala jsem si s kamaradkou ktera je setricka a jejimu malemu to taky stahli,a dokonc edriv nez nam,ze pak by musel zbytecne na obrizku,druha kamaradka mi napsala to same…

Luci to bude v pohodě,pokud měl problém a nedalo se nic dělat,tak si to rozhodně nijak nevyčítej. Holt už to má chlapák za sebou,teď jen aby to bylo v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.3.12 21:39
@LucieŘ píše:

Psala jsem si s kamaradkou ktera je setricka a jejimu malemu to taky stahli,a dokonc edriv nez nam,ze pak by musel zbytecne na obrizku,druha kamaradka mi napsala to same…

Ale to není pravda, to že nejde předkožka přetáhnout ve 2letech neznamená, že nepůjde za rok nebo za dva, za tři. Kluci se začnou taky o pindíky zajímat, hrajou si s nimi, předkožku si sami uvolňují, ta se uvolní i vlivem hormonů…
To, že v Čechách se „preventivně“ strhává předkožka ještě neznamená, že je to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
25.3.12 21:39
@bombdina píše:
Luci to bude v pohodě,pokud měl problém a nedalo se nic dělat,tak si to rozhodně nijak nevyčítej. Holt už to má chlapák za sebou,teď jen aby to bylo v pořádku ;)

no jsem zvedava zda to bude ok,zatim si na nej nechce nechat sahnout,ale vim ze to musime delat denne nebo alespon obden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
25.3.12 21:40

Kamarádka taky byla se synem až v šesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí