Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@zanet píše:
Tak se za to nebicuj, stane se. Ted uz budes vedet.
Přesně tak.
A to jste pediatrovi hlásili, že nechcete,aby mu na něj sahala a přetahovala? ![]()
stáhli na urologii ?
proboha co to znamená ?
už název příspěvku zní hrozně. a bolelo ho to nějak ? a má to následky ?
@deny7 píše:
A to jste pediatrovi hlásili, že nechcete,aby mu na něj sahala a přetahovala?
Jo, už někde od dveří
Paní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy
@Gladys píše:
Jo, už někde od dveříPaní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy
Souhlas s Gladys!
Já mu řekla, že toto s dovolením budeme řešit s dětským urologem.
@Gladys píše:
Jo, už někde od dveříPaní doktorka byla trochu uražená, protože to nedělá, ale po všech možných zkazkách, kdy dr strhla bez varování, tak radši ji urazím, než se pak bít do hlavy
@LucieŘ píše:
meli jsme ho hodne zarecvenaleho,a hromadil se nam tam mazek…Tak si rikam ze jsem udelala asi velikou chybu!!Ja jsem krava.
PROC v sobotu?byli jsme tak objednani
Nechápu,proč ty chybu?
Přetáhl to doktor,ne? Ten se tě snad ptal zda s tím souhlasíš?
@bombdina : jenže doktoři umí radit a dělat opravdu zajímavé věci, takže je třeba se mít na pozoru.
@Lenkaamimi píše:
@bombdina : jenže doktoři umí radit a dělat opravdu zajímavé věci, takže je třeba se mít na pozoru.
No mohl se aspoň zeptat blbec
Co jsem tak pročítala,tak se k tomu má zvýšit pozornost od tří let. Asi měl malej problém proto to udělal ![]()
nam doktorka rekla ze si mame zajit na urologii,ze tam nam poradi a vi vic…
ptali se me,rikala ze to delaji ve 2 letech,tak nam to udelali o pul roku drive…
Psala jsem si s kamaradkou ktera je setricka a jejimu malemu to taky stahli,a dokonc edriv nez nam,ze pak by musel zbytecne na obrizku,druha kamaradka mi napsala to same…
@LucieŘ píše:
nam doktorka rekla ze si mame zajit na urologii,ze tam nam poradi a vi vic…ptali se me,rikala ze to delaji ve 2 letech,tak nam to udelali o pul roku drive…
Psala jsem si s kamaradkou ktera je setricka a jejimu malemu to taky stahli,a dokonc edriv nez nam,ze pak by musel zbytecne na obrizku,druha kamaradka mi napsala to same…
Luci to bude v pohodě,pokud měl problém a nedalo se nic dělat,tak si to rozhodně nijak nevyčítej. Holt už to má chlapák za sebou,teď jen aby to bylo v pořádku ![]()
@LucieŘ píše:
nam doktorka rekla ze si mame zajit na urologii,ze tam nam poradi a vi vic…ptali se me,rikala ze to delaji ve 2 letech,tak nam to udelali o pul roku drive…
Ale to není pravda, to že nejde předkožka přetáhnout ve 2letech neznamená, že nepůjde za rok nebo za dva, za tři. Kluci se začnou taky o pindíky zajímat, hrajou si s nimi, předkožku si sami uvolňují, ta se uvolní i vlivem hormonů…
To, že v Čechách se „preventivně“ strhává předkožka ještě neznamená, že je to správně.
@bombdina píše:
Luci to bude v pohodě,pokud měl problém a nedalo se nic dělat,tak si to rozhodně nijak nevyčítej. Holt už to má chlapák za sebou,teď jen aby to bylo v pořádku
no jsem zvedava zda to bude ok,zatim si na nej nechce nechat sahnout,ale vim ze to musime delat denne nebo alespon obden…