Střídání druhu UM

126
30.8.10 20:04

stridani druhu UM

Ahoj, chtala jsem se zeptat…zda nevadi,kdyz se strida druh umelych mlik. Napr. Beba a Nutrilon. Nebo zda je lepsi,kdyz miminko pije stale stejnou znacku.
Dekuji moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9879
30.8.10 20:11

Je lepší jedna značka ale například u Nikiho to nešlo . Když přecházel Z MM na UM tak jsem vystřídala asi 3 druhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.8.10 20:19

Já když jsem přecházela na UM tak jsem zkoušela Nutrilon,ten nám nechutnal,tak jsem skončila na Sunaru a jsem na něm dodnes.Asi to chce vychytat co bude chutnat a u toho bych asi zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.8.10 20:57

Ahoj, když je miminko navyklé na určitý druh UM, sedí mu, nestřídala bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.8.10 21:28

Musela jsem hledat jaké mlíko moje děti chtějí. Nutrilon měli asi 3 měsíce a pak ho začali odmítat, zkusili jsme Hipp a potom i Sunar ale taky ho brzy nechtěli. A teď už dlouho pijí Babydream a ten jim šmakuje, takže nejspíš každému miminku chutná jiné mlíčko a chce to prostě vyzkoušet které.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.8.10 14:34

Dekuji moc za odpovedi. My totiz zkouseli vsechny druhy. Nejdrive vsechny tri tydny odmitala. Ted uz ji je to jedno, basti vsechny. Tedy kupuji ted sunar,ale ty co jsem nakoupila na zkouska chci,aby mala dojedla. A taky jsem ji chela davat na noc mlicko na dobrou noc,ale to sunar nema,ze ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.8.10 14:38

Dimpule, Sunar „na noc“ není, jedině Hami (Hajaja) a Nutrilon (Extra), ale naděje si nedělej, ne na každého prcka to funguje :wink: S těmi zbytky, co máš koupené - už jsem psala, že bych nestřídala, ale to je na tobě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.10 16:33

Davam porad jenom nutrilon 1 extra, protoze ten 1 zelenej nechtel a blinkal ho a mel hrozny prujem ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.9.10 17:08

holky a myslite ze je treba … stridat? ja ted davam nutrilon extra rano po prikrmu a na noc.. a jinak klasickou jednicku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.2.14 20:09

Ahoj. Chtela jsem se zeptat-mame 14denni mimco, od narozeni na MM na Hippu. Ted jsme ale dostali od babicky 2 krabice Sunaru Nutradefense. Muzu to male zkusit dat? Hipp ji celkem sedi. Kaka pekne, ale po 2 hodinach ma hlad. Muzu ji to MM zkusit zmenit a pokud by ten Sunar nesedl, tak se vratit k Hippu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
13.2.14 20:09

Ahoj. Chtela jsem se zeptat-mame 14denni mimco, od narozeni na MM na Hippu. Ted jsme ale dostali od babicky 2 krabice Sunaru Nutradefense. Muzu to male zkusit dat? Hipp ji celkem sedi. Kaka pekne, ale po 2 hodinach ma hlad. Muzu ji to MM zkusit zmenit a pokud by ten Sunar nesedl, tak se vratit k Hippu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.2.14 20:11

Ne.. Pokud sedí, neměň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 20:11

A vic nesni, aby dyl vydrzela? jinak ja bych dvou tydennimu mimcu do mlika nesahala, pokud ji vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
13.2.14 20:12

No nechci rejpat, ale pokud ji Hipp sedi, urcite bych nemenila jen tak na zkousku.Je sice fakt, ze moje doktorka rika, ze v mlekach skoro neni rozdil, ale i tak: nemenila bych, pokud je miminko spokojene s tim, co ted pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 20:18

Jo, jinak jestli to chces udelat hlavne kvuli tomu, ze ti je lito ten Sunar vyhodit, tak ho schovej a az bude mimco vetsi, tak ho pouzij treba na kasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová