Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, jsem asi v porodnici fakt nechala mozek, ale já si nevím nějak rady s ohřívačkou lahví od
tommee tippee.
je to tato:
http://www.batolata.cz/detail.php?…
vyhodila jsem s krabicí návod a nějak tápu. mám ještě ohřívačku od aventu -digitální a s tou se kamarádím normálně, jenže do té se flašky od tipee nevejdou a naše malá je má raději
kolik do té ohřívačky dáváte vody? a na jaký stupeň to dáváte když chcete ohřát kolem 100ml? a za jak dlouho to je ohřáté? když přestane svítit to světýlko? já když to zkoušela tak se mi zdálo, že to bylo horké moc-navíc, že ta voda v ohřívačce byla moc vařící a to mléko u dna zahřála až moc. no fakt nevím a prosím o polopatický návod jak v tom tu flašku ohřát.
Děkuji za pochopení, snad se mi někdy IQ vrátí.
ahoj,ja mam podobny ohrivac, asi jenom design je jiny.ale ja tam dam vody tak,aby mnozstvi v lahvi bylo ponoreny. kdyz mam vic v lahvicce,tak dam min do ohrivace,protoze pak voda preteka.ale prohreje se to normalne. dam to vzdy na cislo 3,2 a 1 jsou jen na udrzovani teploty. psali,ze z lednice se to dava na 6minut, pokojova teplota 4minuty. to svetylko nema na nic vliv. to je asi jenom aby si vedela,ze to je zapnuty. ja tam dam lahvicku,a tak za 3minuty zkontroluju teplotu,nekdy se mi stane,ze to prehreju.
Díky moc - já tam té vody asi dávala málo - takže prostě vody tak aby to nepřeteklo tím, že tam dám tu lahev, ale zároveň aby ta flaška byla tou vodou obklopená?chápu to dobře?
jo tak,ja si tam nejdriv dam tu lahev a pak leju vodu,kdyz jsem to delala nejdriv vodu,tak jsem pak musela stejne odlevat..;-))dej tam tu lahev a dolij vodu tak aby byla i voda v lahvicce ponorena. ja pouzivam avent lahvicky v tomhle ohrivaci,takze nekdy musim davat min vody nez je v lahvicce protoze jsou vetsi,a ono se to v tom taky ohreje. ale vzdycky to davej na cislo 3, ja ty nizsi stupne nikdy nepouzivam./
Bráchova manželka má od nich přístroj na přípravu mléka Perfect Prep. Nejdříve se do lahvičky z přístroje napustí malé množství horké vody, v ní se ručně rozmíchá sušené mléko a pak tam napustí ohřívač zbývající množství vody tak, aby výsledná teplota vody byla optimální (cca 38°C). Když jsem jim hlídala malou, tak jsem to využila. ![]()