Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, a to blindí tolik, aby měla to anti-refluxový mlíko? Ony ty mlíka jsou těžší, takže ji pak možná bolí bříško a proto pláče, začarovanej kruh.. Pokud si blinkne trošku a né obloukem, tak bych to neřešila:-) Děti to dělají.. Jinak co se kapek týče, zkuste Infacol, my bez něj první 3 měsíce neudělali krok:-) Před každým jídlem dostal a byl pohodové miminko…
Kaká normálně? Jinak jak ti poradila paní v lékárně, zkusila bych jiné mléko. S Hippem nemám zkušenost, ale hodně vychvalují Hami. Děti je prý dobře snáší a dobře se z něj kaká. Náš teda Hami zkusil, ale kakal zas až moc, působilo to na něj až projímavě ![]()
Takže jsme jeli znova na Nutrilonu, ten přestal chutnat, tak teď má Sunar..
No právě, že to byl mazec, když jsem ji kojila, tak to bylo rázem vše venku, ne takový to ublinknutí, ale pořádný šavle…no to je právě jediný, to kakání, tlačí fest, má tuho, proto jsem zkusila, už jsem se opravila ne Hipp, ale to mlíčko Hami, tak uvidím, dneska poprvé…ale prostě nevím, dám ji 90 ječí, dám ji 120 ječí…
@migala
kolik má maličká kilo? a kolikrát denně jí?
Platí rovnice:
150ml krát váha miminka děleno počet dávek denně.
tzn. např. 150 ml * 4,5 kg / 5 dávek denně = 135 ml na jednu dávku..
Ale samozřejmě každé mimčo je jiné, jedno jí míň, druhé víc:-)
Uvidíš, co to Hami.. Zkus jí hned po jídle fiknout dudlík, synovi někdy stačilo se po jídle „dodudlat“ ![]()
Tak dudák nezabírá a blindila zase fest…ale asi tím, že se málo vyříhala a jak sebou pořád mrská, tak to pak jde ven..takže asi bude jedno jaké máme mlíčko ![]()
@migala
tím pádem bych doporučovala to anti-refluxový mlíčko.. a bude pohodička:-) prober to s doktorem… Kamarádka používá to od Nutrilonu.. a v pohodě..