Střídání druhu UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2363
13.2.14 20:36

@maminkas tam za mě říkám měnit. Moje malá je cca od 3 měsíců na UM, pila Nutrilon, ale asi po 4 měsících ho začala odmítat. Je taková, že jak je něco furt stejné, tak to nechce. Takže střídáme Sunar, Sunar banánový a Bebu. Dítě nemá žádné zdravotní problémy a i doktorka řekla, že pokud to vyhovuje malé tak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 20:42

Ahoj, dokud vyhovuje Hipp, neměnila bych. Zvláště tak malému miminku. Pokud jí chutná, prospívá a hezky kaká, tak není žádný důvod. Babičce bych řekla hezky, ať ti takové věci nekupuje, že jsou to pak vyhozené penízky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 20:58

@lucky.girl
proboha je snad rozdil mezi 5m ditetem (ktere uz mimochodem ji i jine veci) a mezi dvoutydenim miminkem :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
13.2.14 21:11

@Ali-Ali ne jsem debil, nepoznám rozdíl mezi věkově rozdílnýma dětma! Napsala jsem svůj názor a svojí zkušenost. Ale tobě slušnost asi nic neříká. Krom toho ten Sunar asi bude mít nějaký datum spotřeby, takže zakladatelce nic nebrání ho použít dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 21:23

@lucky.girl
na rozdil od tebe jsem nic neslusneho nikam nenapsala…

a sunar jsem ji radila schovat na pozdeji, takze v cem mas jako problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
13.2.14 21:32

Nám se zkoušení jiného mléka než HIPP krutě nevyplatilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363

@Ali-Ali a tobě ti tvoji smailíci příjdou normální? Příjde mi jako blbost narvat Sunar do kaše bez předchozího vyzkoušení, ale můj problém to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107

Buď ho prodej nebo si ho nech na vaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.2.14 21:46

@lucky.girl
ano, mi smajlici mi pripadaji uplne normalni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
13.2.14 21:55
@lucky.girl píše:
@Ali-Ali a tobě ti tvoji smailíci příjdou normální? Příjde mi jako blbost narvat Sunar do kaše bez předchozího vyzkoušení, ale můj problém to není.

a když použiješ mléčnou kaši jiné značky, než mléka které užíváte, tak je to ale lautr to stejné.

Zakladatelko, rozhodně bych ale takhle malému miminku mlíčka neměnila, ani nestřídala, když vyhovuje Hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.2.14 07:11

A muzu ten Sunar dat vypit 18m synovi. Je zvykly u mlika usinat, jemu uz um stridam, podle toho, co je v akci. Ale ten Sunar je jednickovej, to by mu ale ublizit nemelo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
14.2.14 07:11

A muzu ten Sunar dat vypit 18m synovi. Je zvykly u mlika usinat, jemu uz um stridam, podle toho, co je v akci. Ale ten Sunar je jednickovej, to by mu ale ublizit nemelo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
14.2.14 19:27

My měli za 3měs. nutrilon-zácpa, sunar sense-blinkala a ted jsme na hami a vše ok (7měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.2.14 16:56

Nevím kam se zařadit, od každé diskuze mám něco…kde bych asi tak začala…už jsem psala něco ke kojení, bylo to peklo…malá blindila jak blázen, přešli jsme na nutr. AR…je to určitě lepší…když udělám 120 tak teda blindí trochu a hlavně pořád ječí…mohla bych si psát kolik minut denně nebrečí…podotýkám, že je nám 5 týdnů, ale je to hrůza…člověk je takový bezradný. Taky trpíme na prdíky, pořád se kroutí, tím jak tlačí, tak ublinkává, no prostě začarovaný kruh, od cca 2 týdne používáme espumisan a přidáváme i laktobacílky, tak uvidíme. Ještě nám paní lékarnice poradila zkusit jiné mléko, tak dneska dáváme HIPP protiblinkací, tak uvidíme, ale zatím se mě to zdá pořád stejné…nejhorší jsou ty večery. Po koupání cca v 18 hodin jekot většinou až do půlnoci. Všichni mě pořád uklidňují, že se to srovná, ale je to děs. Je to už mé druhé mimi, ale po 6 letech si přidám jak prvnička :P Nenajde se tu někdo se stejným trápením??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.2.14 17:06

To UM není HIPP, ale Hami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie