Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Siiima12 píše:Nacházela jsem je spolu ve špatném stavu. Dcera polonahá na zemi ubrecena s optisklymi dlaněmi na zadku. Hodně krát jsme se pohadali.. až to skončilo s tím, že dcera když přijel a věděla, že ji tam s ním nechám, tak si donesla boty a nehnula se ode mě ani na krok.
jako tohle zminis jen tak mimodek po xy-prispevcich?
tim jsi mela proboha zacit
predpokladam, ze mas alespon foto. to mlatil i tebe, ze to beres jako samozrejmost? co to druhe dite? to je v pohode? jak to popisuje vikend u otce?
Mě se nikdy nedotkl.. predemnou nikdy na děti nesáhl… Bylo to poprvé a naposled, co todle udělal. Jinak, co se tyce slovních urazek to u nás bylo furt. Nejsem proti tomu, aby dítě dostala pár na zadek, ale todle bylo příliš i na mě, aby dítě mělo jeho obtisk ruky na zadku. Nemám o tom důkaz, jakože fotku.. jen jsme to potom řešili přes SMS a ty mám pořád uložené. Vždycky jsem se snažila s ním řešit všechno po dobrým.. a aby k dceři přistupoval k jako nemocné dívce. Která nepotřebuje bití ale láskyplné pochopeni a vysvětlování. Že tím, že ji dá na zadek ji nepomůže spíš naopak. Před hodinou jsem si sehnala právničku, zítra s ní mám sezení.. budu to řešit přes právníka a doktory. Určitě to takto nenecham. Dceři jsou 4 roky, nevyjádří se protože nemluvi. Má několik diagnóz, během pár měsícu, co s ní hodně pracují máme slovní zásobu max. 70 slov..
Synovi jsou 2 roky, také zatím nemluví, ale otce má rád. Na něm jde vidět, že mu chlap v domácnosti chybí.. ale on má takovou úchylku… Má rád chlapi… Nejvíce miluje dědečka. I z mého pocitu, protože je syn v pořádku a nemá žádné zdravotní komplikace mi přijde, že bývalý přítel k němu má jiný přístup.
Snažím se pro děti udělat maximum jako matka samozivitelka… Není to nejjednodušší, ale děti se mnou mají všechno, zázemí, lásku, rodinu. Veškerou mou péči a lásku.
@Siiima12 píše:
Synovi jsou 2 roky, také zatím nemluví, ale otce má rád. Na něm jde vidět, že mu chlap v domácnosti chybí.. ale on má takovou úchylku… Má rád chlapi… Nejvíce miluje dědečka. I z mého pocitu, protože je syn v pořádku a nemá žádné zdravotní komplikace mi přijde, že bývalý přítel k němu má jiný přístup.
To není úchylka, to je prostě hledání mužského vzoru.