Stržení předkožky a následná péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
4.6.16 17:31
@Muzz píše:
@bobiskovomaminka Jak to vypadá, s odstupem? Bolestivost nebo otok atd., to předpokládám už je zcela pryč. Mělo by ale jít bez problémů stahování, hlavně bez zasekávání se zpět.Co se týče lékařů, tak přístupy jsou různé, asi je nejlepší si vybrat lékaře, který mi jako pacientovi nebo rodičovi dítěte vyhovuje.

S tím souhlasím, ale chtěl bych vidět rodiče, kterým vyhovuje lékař, který to dělá mengelsky. Tento případ je poměrně typický, rodič to zjistí, když už je pozdě. Proto považuju osvětu, kterou provádím na různých internetových stránkách, mimo jiné i tady, za nutnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.16 08:34

Kluka jsme poslední 3 týdny nenutili ani násilím nepřepírali… sám s jen omýval a zkoušel povytáhnout - opravdu jen minimálně, ale k dnešnímu dni si je sám schopen celou předkožku stáhnout bez potíží :) takhle to nikdy nešlo. Snad to bude už za námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
22.6.16 11:13
@bobiskovomaminka píše:
Kluka jsme poslední 3 týdny nenutili ani násilím nepřepírali… sám s jen omýval a zkoušel povytáhnout - opravdu jen minimálně, ale k dnešnímu dni si je sám schopen celou předkožku stáhnout bez potíží :) takhle to nikdy nešlo. Snad to bude už za námi :)

Doufám, že ano. Já kritizoval jen způsob provedení bez znecitlivění. A jak psal ten pán z Bratislavy, takto je ten zákrok velice bolestivý. A měl by si to často sám přetahovat, aby nenastaly komplikace, jako u toho pána z Bratislavy. (Pro ostatní, o tom pánovi z Bratislavy jsem psal zakladatelce na jiné vlákno, takže to tu není).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí