Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Freya10 děkuju moc, už jsem po transferu a je to hrozně zvláštní pocit
ještě máme dva kousky do mrazáku
na krev jdu 5.6., testila jsi předtim?
Ja jsem testovala sedmy den po transferu, neb se mi ze dne na den nafoukly prsa a zacaly bolet jinak, nez jak bolely po stimulaci a Ovitrelle…no a druha carka byla normalne videt a za dva dny z krve tam bylo hcg 121
Drzim, drzim palce! ![]()
@Freya10 moc děkuji
já držím palce, ať je vše v pořádku. Dostala jsi už finanční kompenzaci za to dojíždění?
@Kris1tyna Diky, diky… jojo-dostala-ja uz tam byla na ty posledni prohlidce ![]()
@Freya10 tak nam to taky vyšlo napoprvé, mam hroznou radost, ale jeste to nemam potvrzené utz… taky jsi byla na utz 2 tydny po te krvi? To jeste neni videt
ne?
@Freya10 a jak ti vubec dopadl ten prvotrimestralni screening, vse v pořádku?
@Kris1tyna
Jeeeeeee-parada! Strasne moc gratuluju!
![]()
Ja myslim, ze jsem pak byla 10 dni po krvi… nebo uz presne nevim, ale byla jsem tam v 5+6tt a na UZV byl jen gestacni vacek a zloutkovy vacek… ani embryo… Mudr rikala, ze v poradku a dalsi kontrola za 14 dni. Ja ji tehda neverila a byla presvedcena, ze to zase bude zamlkle tehotenstvi, kdyz nebylo videt ani embryo… no a v 7+6tt bylo uz uplne jasne embryjko se srdickem a odpovidalo tydnu a kdyz jsem tomu nemohla uverit, tak se Dr smala, ze mi prece rikala, ze je to v poradku a ze ona byla presvedcena, ze je ![]()
Tak tim padem bych se srdickem radsi jeste nepocitala (ze bude videt), i kdyz tam zalezi na kazdym dnu a stejnetak byt videt muze…
Tyyyjo-tak ted uz se jen raduj a tes na UZV ![]()
@Kris1tyna Jooo a screening uplne v poradku a ted jsem 15+2tt
![]()
@Freya10 moc dekuju
no, ja prave nevim jestli nepůjdu jeste jednou na krev třeba příští tyden, abych mela jistotu, ze hcg stoupá. Jo a jeste mame dva mrazacky, ale na ty snad jen tak nedojde ![]()
@Kris1tyna Jojojo-to jsem taky byla… protoze v 4+5tt nebyl na UZV ani vacek (ja byla totiz tou dobou 3 dny hospitalizovana kvuli hyperstimulacnimu syndromu a tam mi pri propousteni delali UZV) a tak jsem si radsi jeste zasla na krev, protoze mi to bylo divny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.