Studie IMPLANT 4 Cube Praha máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
27.5.19 13:44

@Freya10 děkuju moc, už jsem po transferu a je to hrozně zvláštní pocit :) ještě máme dva kousky do mrazáku :srdce: na krev jdu 5.6., testila jsi předtim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.5.19 14:03

Ja jsem testovala sedmy den po transferu, neb se mi ze dne na den nafoukly prsa a zacaly bolet jinak, nez jak bolely po stimulaci a Ovitrelle…no a druha carka byla normalne videt a za dva dny z krve tam bylo hcg 121 ;) :lol: Drzim, drzim palce! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
27.5.19 14:50

@Freya10 moc děkuji :hug: já držím palce, ať je vše v pořádku. Dostala jsi už finanční kompenzaci za to dojíždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
27.5.19 14:51

@Kris1tyna Diky, diky… jojo-dostala-ja uz tam byla na ty posledni prohlidce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.6.19 17:30

@Freya10 tak nam to taky vyšlo napoprvé, mam hroznou radost, ale jeste to nemam potvrzené utz… taky jsi byla na utz 2 tydny po te krvi? To jeste neni videt :srdce: ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.6.19 17:32

@Freya10 a jak ti vubec dopadl ten prvotrimestralni screening, vse v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.6.19 17:38

@Kris1tyna
Jeeeeeee-parada! Strasne moc gratuluju! ;) :palec: :hug:
Ja myslim, ze jsem pak byla 10 dni po krvi… nebo uz presne nevim, ale byla jsem tam v 5+6tt a na UZV byl jen gestacni vacek a zloutkovy vacek… ani embryo… Mudr rikala, ze v poradku a dalsi kontrola za 14 dni. Ja ji tehda neverila a byla presvedcena, ze to zase bude zamlkle tehotenstvi, kdyz nebylo videt ani embryo… no a v 7+6tt bylo uz uplne jasne embryjko se srdickem a odpovidalo tydnu a kdyz jsem tomu nemohla uverit, tak se Dr smala, ze mi prece rikala, ze je to v poradku a ze ona byla presvedcena, ze je :lol:
Tak tim padem bych se srdickem radsi jeste nepocitala (ze bude videt), i kdyz tam zalezi na kazdym dnu a stejnetak byt videt muze…
Tyyyjo-tak ted uz se jen raduj a tes na UZV ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.6.19 17:40

@Kris1tyna Jooo a screening uplne v poradku a ted jsem 15+2tt ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
7.6.19 18:32

@Freya10 moc dekuju :hug: no, ja prave nevim jestli nepůjdu jeste jednou na krev třeba příští tyden, abych mela jistotu, ze hcg stoupá. Jo a jeste mame dva mrazacky, ale na ty snad jen tak nedojde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
7.6.19 18:35

@Kris1tyna Jojojo-to jsem taky byla… protoze v 4+5tt nebyl na UZV ani vacek (ja byla totiz tou dobou 3 dny hospitalizovana kvuli hyperstimulacnimu syndromu a tam mi pri propousteni delali UZV) a tak jsem si radsi jeste zasla na krev, protoze mi to bylo divny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.