Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, máte někdo zkušenosti s kadeřnictvím ve studiu Step na Praze 1? Potřebuju kadeřnictví jako sůl
Nemáte dobrou zkušenost s nějakým jiným kadeřnictvím v Praze, kde poradí i lidem, co vůbec netuší, co chtějí?
prosím, jde i o cenu - za střih tak do 250Kč (barvu ani melír nepotřebuju) - díky předem.
Zrovna minulý týden jsem byla ve studiu Step se ostříhat. U kadeřnice jsem nebyla tak 100 let(teda spíše několik měsíců
).Vůbec jsem neměla představu jak to chci.Tak jsem paní řekla,že to nechám spíše na ní.A ostříhala mě pěkně.Nový střih se líbí nejen mě,ale i ostatní holky mi ho chválili a hlavně se líbil přítelovi,ten nad tou velkou změnou jen žasl
Takže za mě spokojenost.
Jo a nevím jaká je tam běžná cena za to stříhání,já dostala voucher ze Slevínu za 225 ![]()
Ahoj, tento týden jsem byla v tomto kadeřnictví na keratinu, který jem měla dělaný ji 4×, tak vím, jak to má vypadat.To co mi udělali tady, byl děs a hrůza. Vlasy byly i nadále na některých místech kudrnaté a ostatní uplně krepaté. Kaděřnice se mi věnovala jsen tak jako mimochodem, protože neustále jen kecala se svou kolegyní a keratin, který mi jinde na mé vlasy po ramena dělaji 4 hod. měla hotový za 1 hod. Při náseldné reklamaci přes net/měla jsem koupený voucher za 800 kč/mi bylo zdělěno, že prý mi kadeřnice řekla, že keratin nenarovnává vlasy ale je to prý jen výživa a že mi to bylo sděleno. No Nic mi nikdo neřekl a že je to výživa je lež. Tak vás varuji před návštěvou tohoto kadeřnictví, jsou to vyhozené peníze a reklamaci vám neuznají
Dobrý den,
já navštivila studio Step v pondělí. Zakoupila jsem si vouher na mytí, stříhání, foukanou. Horší vlasy jsem nikdy neměla. Po foukané jsem odcházela s téměř mokrou hlavou. Ihned po odchodu jsem šla do jiného salonu. Kde se mi vlasy snažili opravit, ale nezachránili všechny zuby. Jedna strana delší tak o 10cm než druhá. Kadečnice mi řekla že hůř ostříháne vlasy neviděla… No každopadně když kolem do práce, pokaždé se rozčílím. Říkám si že zřejmě pokud má někdo malou navštěvnost salonu, dá voucher na net. A stříhání. mytí, foukáná za 30minut… to jsem ještě nezažila.
Byla jsem na voucher a docela hrůza, jedna strana delší než druhá, melír příšerný. Už nikdy. ![]()
Byla jsem včera a strašné. 2 x jsem říkala, že chci pouze přeliv, protože mám jinak svoje vlasy pěkné a nechci odrosty a slečna mi dala na vlasy barvu!!! Ani jednou se mi neomluvila, jen vzdychla a řekla „jéé“. Dneska mě mrzí, že jsem jim to vůbec platila. Jsem naštvaná a nevím, co s odrosty pak budu dělat. Tohle jsem přesně nechtěla! ![]()
Dobrý den, chci se zeptat kolik je ve studiu step v Praze kadeřnic? Někde jsem četla, že tam jsou dvě nějaké mladé a nové.. Dostala jsem voucher na barvu a střih a nějak se začínám dost bát o své vlasy…
Dnes jsem měla jít na stříhání, ale prý popletli čas, takže jsem tam šla zbytečně. Kadeřnice co tam byly na mě ale moc dobrý dojem neudělaly.. Také se začínám bát o své vlasy a přemýšlím, že tam vůbec nepůjdu. ![]()
Zkusenost dnes super, umyti ostrihani vzali nas se segrou obe a ty holky byly prijemne!
Spatna zkusenost!!!znicene vlasy, spalene melirem a hrozny strih!!!never more
Holky, to co mi včera provedli se nedá slovy vyjádřit, chtěla jsem pouze zesvětlit konce! Odcházela jsem s oranžovou hlavou! Utekla jsem ještě než se pustila do stříhání naštěstí, dnes jsem dala v jiném kadeřctví 1000,– za opravu, nemusím říkat, že to moc nešlo a z blondýnky je ze mě bruneta, protože ta oranžová se mě držela!! Bůh ví, co používají za vlasovou kosmetiku! Paní co čekala po mě s hrůzou utekla a řekla jim, že tohle teda ne! Peklo na zemi, pro orientaci přikládám foto ![]()
No tak to je masakr. Koukam, ze jsem sice pekne ostrihana, ale do barvy bych nesla. Muzu se zeptat, jak vypadala ta co te barvila??
Starší blondýna na krátko v tygrovaným tričku… Byla milá to jako jo, ale tím to haslo :/