Studium Ahol VOŠ předškolní pedagogika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
7.9.22 21:01

Jsem v té druhé, příjmení mám na S. Ale tam je stejně většina předmětů spojených 🙂 akorát teda průběh toho zápisu, GDPR, školní řád… Zivam už teď 😃 jako by nestačilo předat přihlašovací údaje, ale chápu že že zákona to musí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.9.22 21:09

Hlavně ten školní řád… 🤣… Snad ten začátek nějak přežijeme. Budu když tak držet fleka 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.9.22 10:46

Super díky. Jinak mě štve, že nepíšou nikde seznam doporučené literatury nebo nějaké materiály kde sehnat. Jsem myslela že bych si to projela předem at mám třeba náskok, mě jde to učení pomaleji a soustředit se doma s miminem bude taky zajímavé 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.9.22 11:38

Taky bych byla raději, kdyby něco poslali. No, bude to veselé. Já si ale řekla, že budu dělat vše pro to, ať to dotáhnu až do konce. Bude to ale nezvyk se po 16.letech zase učit. U nás už ti dva starší plánují, jak budou vše kontrolovat a hlídat, zda se taky učíme. U nás to bude prd… ještě v tom, že bude studovat i manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.9.22 13:53

@TerezaB85 teda tak by jedete, já mám děti 9,7 a toho malého tak ti mě moc kontrolovat nebudou doufám 😃 no mě asi nejvíce bude motivovat to, že je školné placené, takže se na to člověk nemůže jen tak vykašlat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.9.22 14:00

@VerikaS my je máme 11 a 9. Ano, to školné je taky motivace. Ohledně těch materiálů jsem psala i k tomu staršímu příspěvku petryhubky (myslím, že tu tak je),tak uvidím, jestli zareaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
8.9.22 14:54

No já si s ní psala už kdysi soukrome tak mi psala ze spoustu materiálu dostali nebo si půjčili v knihovně, když jsem chtěla nějaké konkrétní knížky tak už mi nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.23 10:01

Prijimaci zkousky

Dobry den, vidim tady rozjetou diskuzi ohledne VOS Ahol - predskolni a mimoskolni pedagogika. :)
Chtela bych se zeptat na prubeh prijimacich zkousek, hlavne teda tu talentovou cast.

Chtela bych ss letos prihlasit a mam z toho celkem obavy, tak budu rada za jakekoli informace.

Dekuju moc a preju uspesne studium! :)
S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 12:32

Přijímací zkoušky

Hezký den,
také se připojuji s dotazem na přijímací zkoušky na dálkové studium na mimoskolni pedagogiku.
Také budu rada za jakékoliv informace o průběhu pohovoru a také o samotném studiu tohoto oboru :)

Mockrát dekuji a preji pohodove studium
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí