Studium dentální hygieny s dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studium dentální hygieny s dítětem
Zdravím ![]()
Už pár měsíců přemýšlím o studiu DH, láká mě to čím dál tím víc. Chci se zeptat na vaše zkušenosti se studiem a hlavně, zda je nějak skloubitelné s prckem. Mému synovi je teprve 5 měsíců, takže chci ještě počkat. Kolik bylo vašim dětem, když jste se rozhodli začít studovat? Hlídání spíš nemáme, než máme, je to komplikovanější. Nejblíž mám Nymburk, ale tam nenabízejí kombinované studium. Jestli VOŠ, nebo VŠ mi je celkem jedno. Budu ráda za každou odezvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Maya o píše: Více
Ahoj,
prvně si zjisti kdy se podávají přihlášky, protože většina škol má do 31.3 a některé dokonce jen do unora
Tak hlavně, aby jsi nepromeškala přihlášky.
Pak si zjisti, kolik mají hodin praxe - tam bývá kámen úrazu, protože ty jsou povinné a někdy je to třeba i 500hodin za ročník. Já jsem přemýšlela nad porodní asistentkou a tam bylo 600hodin praxe za ročník z toho 200hodin v létě o prázdninách - povinné. Paní mi rovnou říkala, že to je pro zdravotníky pracující v oboru, protože ty hodiny na praxi se mimo obor nedaly splnit.
Co se týká praxe - budto si ji zařídíš ty sama, nebo pracuješ pod lékařem. Křeslo totiž výjde s přehledem na milion korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit