Studium Učitelství 1.st ZŠ dálkově se druhým dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
10.12.14 21:20

@peta h mně je 30 a končila jsem letos s batoletem a ve 14.tt.
Co jsem zjišťovala i po kamarádkách, tak tady je to asi nejjednodušší, třeba se požadavky zmírnili, ale co vím, tak všude měli limity na hod, skok, běh. V Brně se hrálo na to udělat to technicky správně a když už nešlo ani to, tak to aspoň umět vysvětlit.
Přednášky 1× týdně v pátek od rána do večera. Hodně se spoléhá na samostudium.
Já jezdila taky cca 200 km s jedním přestupem.
Praxe ve v prváku nějaké náslechy, ale fakt nevím jak to je na dálce, protože prvák až třeťák jsem dělala prezenčně. Ve čtvrťáku a páťáku je v každém semestru asi 10 hodin odučit a něco být na násleších, ale to taky nevím přesně, protože jsem u toho učila, tak jsem nějaké počty odučených hodin neřešila.

• Citovat
  • Upravit
1172
10.12.14 21:30

A ještě se zeptám k těm výchovám, na jaké úrovni hry na klavír si byla před začátkem studia? Jezdilo i kombinované studium na ty letní a zimní kurzy? Byl někdo třeba začátečník co se lyžování týká? Moc děkuji za všechny informace! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
10.12.14 21:34

Ještě jsem na stránkách MUNI našla, že se v pátém semestru skládá jazyková zkouška z angličtiny na úrovni B2 a státnice jsou z didaktiky angličtiny také v angličtině, to jste měli i u němčiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
10.12.14 21:35

@peta h kurzy ano. V prváku je turisťák od katedry TV - hry a cvičení v přírodě. Ve druháku jsou hory, byli tam i začátečníci. Ve čtvrťáku od geologie, biologie… cvičení v přírodě = pozorování…
Na klavír jsem byla začátečník. Chodila jsem půl roku před, abych měla nějaký základ.
Předtím jsem chodila na klavír v 5. třídě ZŠ a to mě vyrazili pro nedostatek talentu (nesedla jsem si s učitelkou) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Billi
10.12.14 21:36

@peta h ne, oni to zrušili a zdobrovolnili na žádost studentek, protože němčina je prakticky nevyužitelná, ale třeba to pro nově přijaté ročníky zase upravili.

• Citovat
  • Upravit
1172
13.12.14 21:20

Nemá ještě někdo nějaké informace ohledně studia Učitelství 1.st. ZŠ?? Prosím, prosím, smutně koukám :-D Kdyby se ozval ještě někdo z UK nebo z Českých Budějovic, byla bych ráda! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze