Studoval někdo na UJAK obor speciálně pedagogické vychovatelství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
17.8.17 18:35

@Joannka1 Prosím Tě a jak to na Ujaku tedy probíhá? Chtěl jsem tam příští rok jít ale stále váhám. Můžeš napsat nějaké bližší informace? Vážně to je tzv.tiskarána na diplomy? atp? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.8.17 19:16
@Dave016 píše:
@Joannka1 Prosím Tě a jak to na Ujaku tedy probíhá? Chtěl jsem tam příští rok jít ale stále váhám. Můžeš napsat nějaké bližší informace? Vážně to je tzv.tiskarána na diplomy? atp? Díky.

Kdyžtak SZ, ano? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.17 20:10
@Joannka1 píše:
Kdyžtak SZ, ano? :)

Dobře, budu rád když mi to popíšeš. Budu čekat na sz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.8.17 21:04

@Joannka1 můžu také poprosit o sepsání zkušeností do SZ? Moc by mně to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.20 09:10

speciální pedagogika

Ahoj,

chtěla bych obnovit diskuzi - pracuji ve škole jako AP a dostala jsem nabídku na vyšší post, ale musím ještě letos rozestudovat pedagogickou vysokou školu. Bohužel pro mě - pozdě, nikde druhé kolo nevypisují.

Jediná kladná odpověd byla z UJAKu, tak jako tak bych si dávala přihlášku na učitelství 1 stupen nebo na specku - a tu má i UJAK. Hodně nad tím přemýšlím, ale zároven mě hodně odrazuje cena.

Jsem z Jižní Moravy = pro mě nejen školné, ale i + cesta + ubytování…

Prosím, studujete někdo tento obor? Jak jste spokojeni? Jak často bývá škola a jak je tot am s jazykem? Co mi poslali rozpis předmětů, tak je jazyk jen v druháku a pak už vypsaný není :nevim:

Děkuji. Anonym, protože se řeší i finance a chodí sem rodina a muj nick je profláklý :oops: a opavdu nepotřebuju ve svém okolí řešit, že mě škola stála sto tisíc :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze