Studoval někdo na UJAK obor speciálně pedagogické vychovatelství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Studoval někdo na UJAK obor spec.pedag- vychovatelství?
Zajímají mně zkušenosti s tímto oborem popř. chystá se někdo letos na tento obor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo studuju, ale na Upol, ne UJAK. Taky by mě zajímalo, jak to tam chodí, pro porovnání s námi.
- Citovat
- Upravit
@Ou Ono se to měnilo. Na Upol to bylo Speciální pedagogika pro výchovné pracovníky a teď to bude teprve druhým rokem Speciální pedagogika - vychovatelství. Obměnilo se hodně předmětů, někteří vyučující ani neví co nás učit a na změny nadávají. Bylo by fajn, kdyby sem napsal někdo z UJAK, zajímala by mě obtížnost, jaké jsou rozdíly. Jaké spíše z čeho mají zkoušky.
- Citovat
- Upravit
Nestuduji, ale než jít na školu s takovou pověstí, tak raději na žádnou. Žádná PF nevyšla??
- Citovat
- Upravit
Pověst má teda mizernou to je pravda. Hlásila jsem se pouze na jednu školu u nás ve městě, ale nevyšlo to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Ou Ono se to měnilo. Na Upol to bylo Speciální pedagogika pro výchovné pracovníky a teď to bude teprve druhým rokem Speciální pedagogika - vychovatelství. Obměnilo se hodně předmětů, někteří vyučující ani neví co nás učit a na změny nadávají. Bylo by fajn, kdyby sem napsal někdo z UJAK, zajímala by mě obtížnost, jaké jsou rozdíly. Jaké spíše z čeho mají zkoušky.
UJAK obecně je především továrna na diplomy.
Pokud se chcete něco naučit, tak hledejte jinde. Pokud už jste v praxi a jen potřebujete doplnit kvalifikaci a chcete to s co nejmenší námahou a chcete za to zaplatit, tak asi UJAK, ale teda budete ji mít v životopise a u zajímavějších pozic se na to bere zřetel, na zákaldní linii ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou Já studuji tento obor v Olomouci. UJAK vůbec neznám. Olomouc je fajn.
- Citovat
- Upravit
@Irinka0210 ne, já mám příčetné vzdělání.
Ale znám lidi co tam vyučují a co je na studenty kladeno za „požadavky“ a čí byznys to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irinka0210 Já chápu, že někdo to fakt vydřel, ale má příšernou pověst, já bych tam děti nedala ani omylem.
Příspěvek upraven 05.09.17 v 22:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irinka0210 píše:
@Ou Takže jedna paní povídala, takový mám ráda fakt…
Tak mě tam třeba zrovna učí blízký rodinný příslušník a co doma povídá mi bohatě stačí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit