Studuji = jsem méněcenná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1883
25.1.19 20:00
@Anonymní píše:
Zdravím, včerejší události mě uvedly k zamyšlení na postavení studentů a mladých lidí celkově ve společnosti. Objevil se na FB článek, že studenti Karlovy univerzity napsali otevřený dopis, že prý nechtějí, aby Agrofert sponzoroval jejich ples. Četla jsem komentáře pod tím a cítila jsem se příšerně :( Tolik ponižujících a negativních komentářů jsem snad v životě neviděla.
Proč mě to tak zasáhlo? Protože celý život poslouchám, jak se nemám k ničemu vyjadřovat, jak nic nevím atd. protože jsem MLADÁ. Je mi 24. Pokud náhodou někde řeknu své názory na politiku, školství, zdravotnictví, ekonomické či právní záležitosti a neshodují se ty názory s názory ostatních lidí, tak bývá diskuze zakončena právě slovy „ty jsi ještě mladá, nic o životě nevíš, nevíš jak to chodí“. A snad ještě víc negativních komentářů slýchávám ohledně mého studia na VŠ, atd.
Setkali jste se s tím taky někdy? Jak jste to řešili?
Omlouvám se za anonym, ale nechci být spojována s profilem, jsem tu dlouho. R.

Řeknu to takhle. Do cca 25ti jsem byl naprosté hovado. A nevěděl jsem že jsem hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
25.1.19 20:01

A nemas problem se sebehodnocenim, kdyz te rozhodi komentare lidi na facebooku pravdepodobne volicu ANO??? 8o

• Citovat
  • Upravit
15039
25.1.19 20:11
@AlphaOmega píše: Řeknu to takhle. Do cca 25ti jsem byl naprosté hovado. A nevěděl jsem že jsem hovado.
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 20:11

Nic si z toho nedelej. Me je 30 a taky porad posloucham jak jsem jeste mlada, nic jsem nedokazala, nic nevim o zivote… pravda… jen mam sikovnou dceru, hodneho manzela s kterym jsme zvladli postavit dum a praci ktera me bavi. Lepsi byt mlada slepice nez stara krava :lol:

• Citovat
  • Upravit
7355
25.1.19 20:15
@Anonymní píše: :mrgreen: Lepsi byt mlada slepice nez stara krava :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
25.1.19 20:16

Necti diskuse, dost často je to šílený co jsou schopní lidé napsat tomu druhému, je to ta anonymita internetu, spousty lidí by se naprimo vyjadrila jinak a nebyla by takto drsná.
K tomu věku, myslím, že tím jsme si v určitém období prošli všichni, taky jsem si myslela jak všechno vím nejlíp, ale dneska před čtyřicítkou, po prožití spousty věcí se na stejné věci dívám jinak, ale bez těch životních zkušeností to prostě člověk neviděl, přesně jak píše @AlphaOmega

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
25.1.19 20:17

To chce klid… to byli Babisovi volici… ;)
A jinak je to asi tak… az ti bude dvakrat tolik, pochopis to o tom nicnevedeni… v lepsim pripade i driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
25.1.19 20:17
@AlphaOmega píše: Řeknu to takhle. Do cca 25ti jsem byl naprosté hovado. A nevěděl jsem že jsem hovado.
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.1.19 20:28

Jednou přijde den,kdy ti bude úplně jedno,co si druzí lidé o tobě myslí…
(Bohužel to opravdu přijde s věkem)
Ale pak bude tvůj život o moc lehčí a krásnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.1.19 20:59
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedelej. Me je 30 a taky porad posloucham jak jsem jeste mlada, nic jsem nedokazala, nic nevim o zivote… pravda… jen mam sikovnou dceru, hodneho manzela s kterym jsme zvladli postavit dum a praci ktera me bavi. Lepsi byt mlada slepice nez stara krava :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
25.1.19 21:00
:mrgreen: :mrgreen: tyjo, vy perlíte dneska všichni, fakt :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.1.19 21:10
@Anonymní píše:
Zdravím, včerejší události mě uvedly k zamyšlení na postavení studentů a mladých lidí celkově ve společnosti. Objevil se na FB článek, že studenti Karlovy univerzity napsali otevřený dopis, že prý nechtějí, aby Agrofert sponzoroval jejich ples. Četla jsem komentáře pod tím a cítila jsem se příšerně :( Tolik ponižujících a negativních komentářů jsem snad v životě neviděla.
Proč mě to tak zasáhlo? Protože celý život poslouchám, jak se nemám k ničemu vyjadřovat, jak nic nevím atd. protože jsem MLADÁ. Je mi 24. Pokud náhodou někde řeknu své názory na politiku, školství, zdravotnictví, ekonomické či právní záležitosti a neshodují se ty názory s názory ostatních lidí, tak bývá diskuze zakončena právě slovy „ty jsi ještě mladá, nic o životě nevíš, nevíš jak to chodí“. A snad ještě víc negativních komentářů slýchávám ohledně mého studia na VŠ, atd.

tak mě je 40 a slýchávám to od rodiču dodnes… vím ho.no, nevím nic o životě,ničemu nerozumím atd… taky jsem si myslela že to třeba v 25 nebo nejpozději až budu mít děti přestane a budou se mnou jednat jako s rovnocennou bytostí …ale kdepak :) proto asi dávám pednost společnosti přátel před rodinou protože tam s cítím jako rovnocenná partnerka a ne jako dítě forever

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
25.1.19 21:26
@Anonymní píše:

Ahoj stůj si za svým názorem, je my o trochu víc ez tobě a nedávno jsem se setkala názorem že jsem mladší o 25let že mám být zticha ale já si svůj názor řeknu i za cenu že to nepochopí okoli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
25.1.19 21:29
@Anonymní píše:

Po světě běhá spousta blbců :hug: tohle si nemůžeš brát k srdci, víš co se o sobě dočtou učitelky, prodavačky, lékaři, delňasi u pásu? To by sis taky za rámeček nedala. Někteří lidi mají prostě hubu plnou nenávisti, cíl si hledají podle osobních preferencí :poblion: Studuj, pracuj, chovej se podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Řešit blbce je boj s větrnými mlýny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 22:46

Já se také klidně přiznám, že jsem ve 25 letech byla totální hovado a tenkrát si myslela, že jsem sežrala všechnu moudrost světa… Teď mi táhne na 40 a musím se těm svým telecím letům akorát tak smát. ;) Člověk je tak omlácený a prověřený životem, že se ocitl myšlením opravdu někde úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí