Manžel mě podvádí se svojí šéfkou

Anonymní
25.1.19 16:33

Manžel mě podvádí se svojí šéfkou

Dneska jsem zjistila, že mě manžel podvádí se svojí šéfovou v práci. Ta ženská je o 15 let starší než je on! Skoro ji táhne na 50. Jsem z toho úplně v hajzlu, celej den tu brečím. Naší malou jsem dala babičce a čekám až manžel přijde večer z práce. Je mi na zvracení z toho, že si to tam spolu teď třeba… :poblion: Nechápu jak nám tohle mohl udělat. Vůbec nevím co mu mám říct až přijde :,( Co byste udělaly vy? Máme spolu skoro tříletou holčičku a já mám podezření, že jsem možná těhotná :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34288
25.1.19 16:35

Jak jsi to zjistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 16:39
@arinecka píše:
Jak jsi to zjistila?

Napsal mi to jeden jeho kolega, nechtěla jsem mu věřit, ale pak mi poslal i fotky :zed: A když jsem o tom pak přemýšlela tak tomu manželovo chování napovídalo :,(

• Citovat
  • Upravit
26906
25.1.19 16:40

1. Jak to vis?
2. Vis to 100%?
Pokud ano, tak se ho primo zeptej. Zjistila jsem tak a tak, ze soulozis se svoji sefovou. Je to pravda? Co bude dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.1.19 16:41
@Anonymní píše:
Napsal mi to jeden jeho kolega, nechtěla jsem mu věřit, ale pak mi poslal i fotky :zed: A když jsem o tom pak přemýšlela tak tomu manželovo chování napovídalo :,(

A je to opravdu jiste? Nechtel ho kolega poskodit? Jsou fotky opravdu kompromitujici, nebo tak jen vypadaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26906
25.1.19 16:42
@Anonymní píše:
Napsal mi to jeden jeho kolega, nechtěla jsem mu věřit, ale pak mi poslal i fotky :zed: A když jsem o tom pak přemýšlela tak tomu manželovo chování napovídalo :,(

Tak mu ty fotky preposli a zeptej se, co na ne rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 16:43
@Šarlota4 píše:
A je to opravdu jiste? Nechtel ho kolega poskodit? Jsou fotky opravdu kompromitujici, nebo tak jen vypadaji?

Ty fotky jsou úplně jasný.

• Citovat
  • Upravit
218
25.1.19 16:46

Je mi Te líto. Já vím, ze bych s nim už být nemohla. Další dítě bych mu také neporodila. On by ti totiž nijak nepomohl, i když to bude slibovat. 50 ka potřebuje výkonného hřebce, Ne taťku s miminkem. Takže by bylo vše na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
25.1.19 16:47
@Anonymní píše:
Dneska jsem zjistila, že mě manžel podvádí se svojí šéfovou v práci. Ta ženská je o 15 let starší než je on! Skoro ji táhne na 50. Jsem z toho úplně v hajzlu, celej den tu brečím. Naší malou jsem dala babičce a čekám až manžel přijde večer z práce. Je mi na zvracení z toho, že si to tam spolu teď třeba… :poblion: Nechápu jak nám tohle mohl udělat. Vůbec nevím co mu mám říct až přijde :,( Co byste udělaly vy? Máme spolu skoro tříletou holčičku a já mám podezření, že jsem možná těhotná :zed:

Zeptej se ho, co hodlá dělat a a podle toho se zařiď. Bude zapírat. Důkazy předlož až později, až se dostatečně ztrapní zapíráním. Drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15492
25.1.19 16:47
@Anonymní píše:
Ty fotky jsou úplně jasný.

Jak jasný? Kolega byl s nima v posteli a fotil je u toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
25.1.19 16:49

Drž se :hug:
Zkus se v klidu zeptat co zamysli dal. Jasne, v klidu to asi nebude, ja bych silene rvala! Ale jeste si promysli co chces ty. Chces s nim zustat? Nechces ho uz nikdy videt? To je pro tebe ted nejdulezitejsi. Az budes vedet co chces ty, tak pak te teprve muze zajimat co chce on. Snad se nejak dohodnete. Treba to oba budete chtit zachranit za kazdou cenu :oops: nebo uz jsi rozhodnuta to ukoncit, ikdyz bude slibovat hory doly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
25.1.19 16:50
@Alušáček píše:

Taky by mě zajímala, jak takové jednoznačné fotky vznikly .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 16:50
@1mila2 píše:
Drž se :hug:
Zkus se v klidu zeptat co zamysli dal. Jasne, v klidu to asi nebude, ja bych silene rvala! Ale jeste si promysli co chces ty. Chces s nim zustat? Nechces ho uz nikdy videt? To je pro tebe ted nejdulezitejsi. Az budes vedet co chces ty, tak pak te teprve muze zajimat co chce on. Snad se nejak dohodnete. Treba to oba budete chtit zachranit za kazdou cenu :oops: nebo uz jsi rozhodnuta to ukoncit, ikdyz bude slibovat hory doly?

To asi ne, už kvůli malý a možná tomu miminku. :zed: Ale nevím jestli to půjde, teď se mi hnusí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 16:52
@ivašot. píše:
Taky by mě zajímala, jak takové jednoznačné fotky vznikly .
@Alušáček píše:

V posteli ne, načapal je v kanceláři :poblion:

• Citovat
  • Upravit
25897
25.1.19 16:53

Drž se. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie