Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proc tady porad resite, kde vzal na zakladatelku cislo? Ja treba cisla manzelovych kolegu mam, protoze se normalne i s jejich manzelkma stykame, jezdime na vikendy, poradame ruzne akce pod. Navic mohl fotky poslat treba na FB ![]()
@maminka189 mám za to, že psala, že si jí našel přes manželovo facebook…
@růžový achát píše:
Tebe to evidentně těší všechny ty Nevěry , mohu vědět proč?
Protože stejné plemeno?
@růžový achát píše:
Tak si to můžeme třeba představit. Ja bych asi navštívila i šefku
mno ta by se jí vysmála určitě, šéfka bude jistě velmi oprsklá
@růžový achát píše:že by se na ní vrhla, začla jí líbat a sahat na zadek, aby věděla v čem je lepší než ona?
No ale pozor vysmála třeba, pak by nastoupila odveta, při které úsměvy zamrzají, a teď co by to mohlo být
@růžový achát píše:, ale před tím by mohla stláskat půl kýble česnekový pomazánky a trochu si natřít na ruce chilli
rajcovní představa jen s tím chilli bych byl opatrný, šefové to nic neudělá, to by ty ruce musela někde strkat a naopak poškozená by si při cestě domů mohla utřít slzy z očí a bylo by zle ![]()
@zuracz1 píše: že by se na ní vrhla, začla jí líbat a sahat na zadek, aby věděla v čem je lepší než ona?
Třeba takový polibek francouzákem/přes hlavu
/, to je mazec.
Nějak to tu usnulo…tak ona nevěra s o 15 let starší šéfovou, je velmi dobrý vklad do manželství…to může jen zvýšit životní úroveň rodiny a nijak to neublíží…kterou z vás by to ženský nepotěšilo ? ![]()
Další troll. Tyhle diskuze se tady zakládají jak na běžícím páse, jeden max 2-3 příspěvky a pak konec. Jen se baví, jak lidí píší a čekají…
@zuracz1 píše:Ženská si nevěru nemůže dovolit…je tam velké nebezpečí levobočka, což u chlapa se starší ženskou odpadá a také se ženská většinou zjančí a rozbije rodinu…nevěru nechte ženské odborníkům a dobře se vám povede…
a já o 21 let staršího šéfa
@ontar píše: Ženská si nevěru nemůže dovolit…je tam velké nebezpečí levobočka, což u chlapa se starší ženskou odpadá a také se ženská většinou zjančí a rozbije rodinu…nevěru nechte ženské odborníkům a dobře se vám povede…
tak ještě že jsem chlap
btw a ty jsi odborník? ![]()