Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Libali se spolu a držel ji za zadek.
To je mi líto, že musíš řešit takové věci. A jak se chová manžel vůči tobě, a dětem?
Kdy manžel dorazí domů?? A předpokládám, že ho hned konfrontujes hajzlíka. ![]()
@nostress píše:
To je mi líto, že musíš řešit takové věci. A jak se chová manžel vůči tobě, a dětem?
Táta je úžasnej a ke mně se taky vždycky choval krásně.
@blebleska píše:
Kdy manžel dorazí domů?? A předpokládám, že ho hned konfrontujes hajzlíka.
Kolem osmý.
@Anonymní píše:
Táta je úžasnej a ke mně se taky vždycky choval krásně.
A jak to chceš řešit?
@Anonymní píše:
Kolem osmý.
Vytas fotku hned jak zavře dveře a uvidíš, jak je pohotovej
, to jsem zvědavá na tu výmluvu ![]()
@nostress píše:
A jak to chceš řešit?
Já vůbec nevím, nechci ničit rodinu ![]()
@Anonymní píše:
Já vůbec nevím, nechci ničit rodinu
Dobře si rozmysli, co uděláš. Jestli chceš skutečně znát pravdu.
@Anonymní píše:
TY nechceš ničit rodinu? A co udělal on?
@Anonymní píše:
Tak k cemu je tahle diskuze? Cekala jsi, ze mu tady budeme gratulovat, jaky je to samec?
@Anonymní píše:
Já bych mu každopádně ukázala ty fotky. Nebude na to připravený, takže z okamžité reakce poznáš, jak to je. Ale pokud nechceš „ničit rodinu“, pak nevím, jestli by nebylo lepší zatím dělat, že nic nevíš, a nenápadně situaci monitorovat.Ale to každý jen tak nedokáže.
@Anonymní píše:
No já bych nevydržela mlčet ani vteřinu, to se znám. Takže já bych na něj uhodila okamžitě. Navíc nebude mít čas na vymýšlení pohádek.
Pokud teda máš v ruce hmatatelný důkaz, tj. fotka, kde se oni dva drží za zadek a líbají se, myslím opravdu viditelný důkaz, ne třeba “jen to vypadá, jako kdyby se líbali”, tak bych mu fotku ukázala hned, jak by přišel domů, aby nestihl hledat výmluvy.
Pokud teda chceš znát pravdu. Pokud nechceš, pokud to chceš přecházet a užírat se, nech si to pro sebe. Ale časem ti to určitě začne vrtat v hlavě, věř mi… Držím palce. ![]()
Příspěvek upraven 25.01.19 v 20:36
Já bych nevydržela mlčet. Uhodila bych na něj hned. Je to na houby,že je to v práci protože jediná možnost jak se s ní nevídat je dát výpověď okamžitě. Záleží jak dlouho to trvá? Jestli jde jen o sex nebo je v tom po uši? Jestlli to bude chtít ukončit s ní nebo s tebou? Pokud bude chtít zůstat s rodinou určila bych podmínky .