Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to se mu je povedlo vyfotit? A zna tvoje telefonni cislo? Neverim. Navic, i kdyby to byla pravda, co by tim ziskal ? Daleko vyhodnejsi by bylo si rict o vyssi plat nebo lepsi pozici…
Jakože kolega vlezl do cizí kanceláře, načapal tam šéfovou s kolegou in flagranti, nezaváhal a okamžitě pořídil fotky? Tomu rozhodně nevěřím.
@ludmilaadamkova píše:
Teda tp ze nekdo jen tak vyfoti nekoho v praci u sexu a pak to posílá manželce mi prijde kapku divny.
To je fakt. Ja treba vubec neznam cisla mobilu ani emailove adresy partneru mych kokegyn a kolegu ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Proč hned povýšení? Prémie taky dobrý
Tak určitě ![]()
Sex v práci s výrazně starší nadřízenou je ještě potěšení nebo už práce?
![]()
@DustInTheWind píše:
Sex v práci s výrazně starší nadřízenou je ještě potěšení nebo už práce?![]()
Náročná, nebezpečná a zodpovědná práce ![]()
@pikola @Čičorečka vzdyt tam jeste vcera napsala.
ze si pozvala kamaradku s pritelem. Otevreli a jeste si vyslechla nadavky od pritele. A boty ji vyhodila z okna. Prej
![]()
@Hroznej puberťák píše:
Náročná, nebezpečná a zodpovědná práce
A když jeden od druhého něco chytne, bude to pracovní úraz? ![]()
To bude vypecenej kamarad. Mel na ni zalusk on. Vyfoukl mu ji tvuj manzel, tak se msti ![]()
@cecetka píše:
To je fakt. Ja treba vubec neznam cisla mobilu ani emailove adresy partneru mych kokegyn a kolegu
Tak mohl jim to poslat domu. Nechat si to vyvolat nekde v dmku ![]()
Ještě jsem zapomněl, za takové nasazení by měl dostat nejen prémie, ale i stravenku navíc ![]()
@ivašot. píše:
Taky by mě zajímala, jak takové jednoznačné fotky vznikly .
Kolega bude taky dobrák od kosti.
A hlavně pohotovej. Vleze do kanceláře, tam omylem nacape kolegy inflagranti a okamžitě vezme foťák/telefon a stačí je u toho vyfotit. A oni trpělivě čekají, než si ty fotky udělá…
Podle mě (promiň zakladatelko) se mu prostě zakladatelka dostala klasika do korespondence a je jí blbý to sem psát, aby nedostala couda proc mu lustruje soukromí, tak vymyslela tu část o tom zjištění.
Příspěvek upraven 25.01.19 v 17:56