Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
začerni obličeje a fotku vlož, to bych chtěl teda vidět co vyfotil…
Tak na posílání fotek přece není třeba znát telefonní číslo, ne?
Stačí jméno a facebook anebo zadat do googlu jméno a povětšinou se poštěstí najít i email. Jinak já se nedivím kolegovi, že to vyfotil, udělala bych to samý, jeden nikdy neví, kdy se to může hodit
. Poslat to manželce, to už je hustý, ale tak třeba to ovlivňuje praci, tak to chtěl vyřešit a nic lepšího jo nenapadlo
. Dle toho, jak to probíhá u nás ve firmě, kde kámen klátí cihlu, tak se tomu ani nedivím…
Jinak zakladatelko, jak radi některé - dělej jako že nic a nejdřív si sama ujasní, co chceš. Pak teprve reaguj. Chce to dost sil, byla jsem v podobné situaci (muž nevěrný), ale je to to nejlepší, co se dá udelat.
@elpiska píše:
Jakože kolega vlezl do cizí kanceláře, načapal tam šéfovou s kolegou in flagranti, nezaváhal a okamžitě pořídil fotky? Tomu rozhodně nevěřím.
Asi šel najisto.
@rokris píše:
Taky mě to napadlo.
Nevíme, jak to vyfotil - zapomněli zavřít dveře, zatáhnout pořádně zaluzky, … S nadrzeným mozkem se kolikrát nepremejsli. ![]()
Fotky bych zahodila a na vše ihned zapomněla. Prostě tomu nevěřím.
@BelAir píše:
Nevíme, jak to vyfotil - zapomněli zavřít dveře, zatáhnout pořádně zaluzky, … S nadrzeným mozkem se kolikrát nepremejsli.
Třeba to nemusel být hned sex, mohli si dávat pouze sladké hubičky.
@Hroznej puberťák píše:
Náročná, nebezpečná a zodpovědná práce
Hele, stará stodola dobře hoří. A má zkušenosti. Může to být i zábava ![]()
@Božislava píše:
Asi šel najisto.
Nevzali ho do trojky, tak se pomstil…
Proc by to mel byt troll? Ja tomu verim. Proc by musel byt kancl mistnost ktera jde zavrit dverma a zamknout…spousta kancelari je otevreny prpstor a treba jen prosklene prepazky…u nas v praci vsichni vi ze redizel chrape se zamestnankyni. A manzelka to tise prechazi
dela taky ve firme…a taky je kdysi nacapal kdosi z firmy…
A pokid je to firma kde jsou proste velke kancelare pruchozi treba tak neni zadny problem nekoho vyfotit a poslat…staci google a je to…
Anonym kvuli praci
@růžový achát píše:
To je tedy strašný, číst, že za 10 let budu stará stodola!
To už seš teď, Tvl 😄
@růžový achát píše:
To je tedy strašný, číst, že za 10 let budu stará stodola!
Nic si z toho nedělej, několik let už stará stodola jsem a neberu to nijak úkorně. ![]()
@renduli píše:
A teď tu o Červené Karkulce.
Tak nepristihnul je při sexu, a moje číslo nemá, ale našel mě mezi manželovými přáteli na Facebooku.
@Anonymní píše:
Tak nepristihnul je při sexu, a moje číslo nemá, ale našel mě mezi manželovými přáteli na Facebooku.
Aha. A z toho vyvozujes, ze spolu spi?
Taky mě to napadlo.