Styk prarodičů s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
11.7.15 19:45

@Milli115 skutečně ta vaše zamotaná situace je mazec, nicméně když odmyslím vaše vztahové rošambo bych to s prarodiči urovnala. Alespoň na základně chldného snášení se. Je to babička s dědou a děti si je zaslouží mít. Sešla bych se s nimi na neutrální půdě a stanovila pravidla. Příklad: pokud o to budou stát, tak jeden víkend v měsíci + případně předem domluvené výlety. žádné doprošování ani na jedné straně. Čas ty hrany stejně dřív nebo později obrousí, ale je škoda o prarodiče přijít když jsou a mají zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.7.15 19:46

@jahuhudka on dítě chtěl taky. J8 jsem v tom nefigurovala vůbec. v podstatě sjem byla postavená před hotovou věc, že je žena těhotná a já to respektovala. To, že se chtěl starat - i když už byli rozvedení, nežili spolu, prostě fungoval jen jako oplodnitel. To, že se starat chtěl byla jeho aktivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
11.7.15 19:51
@Milli115 píše:
@jahuhudka on dítě chtěl taky. J8 jsem v tom nefigurovala vůbec. v podstatě sjem byla postavená před hotovou věc, že je žena těhotná a já to respektovala. To, že se chtěl starat - i když už byli rozvedení, nežili spolu, prostě fungoval jen jako oplodnitel. To, že se starat chtěl byla jeho aktivita.

Jistě a teď o třech kůzlátkách. Takže poznaly jste se, když byla vdaná a kvůli tobě se rozvedli. On dítě chtěl a tak na to občas hupli, ty jsi to respektovala. Ale malá byla vámi chtěná a plánovaná :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
23081
11.7.15 21:24

@jahuhudka Ty vado, ony ho fakt použily jako dárce spermatu, jo? 8o 8o Čtu to fakt dobře? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
11.7.15 21:28
@Xiraxinek píše:
@jahuhudka Ty vado, ony ho fakt použily jako dárce spermatu, jo? 8o 8o Čtu to fakt dobře? 8o 8o

A dárce spermatu má teď na krku trestní oznámení za výživné, protože matce a matce se prašule hodí :mrgreen: Otec již méně

• Citovat
  • Upravit
57041
11.7.15 21:42

No, to je tedy pribeh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
11.7.15 22:30

To je zase story 8o Ještě že jsem ty nový diskuse otevřela.
Mně teda trochu zaráží, že se desetiletý kluk rozbrečí, když dostane nedostatečně hodnotný dárek :think: To bych spíš zapracovala na výchově, protože takhle by se rozhodně chovat neměl. A jestli kvůli tomu k prarodičům nechce, tak jak děti nemlátím, tak bych mu snad i dala pár facek.
Jinak je fakt, že je to věc matky dětí. Já si manželovu dceru taky „přivlastňuju“, ale jsou věci, které si musí vyřešit jen a pouze rodiče a mně do toho nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.7.15 23:00
@Antonie Bolavá píše:
To je zase story 8o Ještě že jsem ty nový diskuse otevřela.
Mně teda trochu zaráží, že se desetiletý kluk rozbrečí, když dostane nedostatečně hodnotný dárek: To bych spíš zapracovala na výchově, protože takhle by se rozhodně chovat neměl. A jestli kvůli tomu k prarodičům nechce, tak jak děti nemlátím, tak bych mu snad i dala pár facek.
Jinak je fakt, že je to věc matky dětí. Já si manželovu dceru taky „přivlastňuju“, ale jsou věci, které si musí vyřešit jen a pouze rodiče a mně do toho nic není

Kdoví jak to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.7.15 23:01
@jahuhudka píše:
A dárce spermatu má teď na krku trestní oznámení za výživné, protože matce a matce se prašule hodí :mrgreen: Otec již méně

Tak prachy dobrý viď :D :D :D Ty nikdy nesmrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
12.7.15 20:36

Podmiňovat kontakt vnoučat a prarodičů tím, že to nastane, až otec doplatí dluh na výživném, to mi připadá vůči oběma stranám (vnoučata a prarodiče) naprosto nefér.
Pokusila bych se kontaktovat prarodiče a domluvit se s nimi, jak by se mohli vídat s vnoučaty. Ne proto, aby nebrečeli na veřejnosti, že jste potvory, které jim brání, ale kvůli dětem.
Ani děti, ani prarodiče nemůžou za to, že otec neplatí.

• Citovat
  • Upravit
945
20.9.19 21:18

Ahojte,
jsem asi v dost blbé situaci. A nevím, co dělat. Viz deníček https://www. emimino. cz/…ivoty-14104/
Teď jeho rodina napsala dopis, jak se chtějí vídat s vnoučaty. Celou dobu na ně kašlali a ani se nezajímali, jestli něco nepotřebují nebo jestli se mají dobře. Mě akorát neustále obviňují ze smrti jejich otce. A teď si chtějí vymáhat styk s dětmi. Už jsem zoufalá. Neustále mi komplikují život. Chtějí zaplatit pohřeb, zatují jeho věci, které měli u sebe…
Neporadíte někdo, jak se zachovat, co dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44360
20.9.19 21:29

@topkiss Je mi líto, čím prochazis. Na styk s detmi ale nárok mají. Pokud se obrátí na soud, pravděpodobně jim určí pravidelný styk.
Ať to bylo jakkoliv, ty deti mají vazby na otce a jeho rodinu. To už jsem psala i do Tvé diskuze o změně příjmení. Pokud tomu nebrání závažné překážky, je v zájmu dětí ty vazby zachovat. Dle me by bylo nejlepší řešení se s nimi dohodnout. Děti za to nemohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
20.9.19 21:40

@Jana206
Tak o nějaký vazbě asi nemůže být řeč. Děti z toho ještě nemají rozum. P5es půl roku je ani neviděli. Teď si vzpomněli. Je poslouchám pořád dokola jak jsem špatná a kvůli mě nemají tátu a jako kolovrátek a s nimi se domluvit na něčem rozumném. Já mám pocit, že prostě nemůžu normálně žít. Pořád mi do života zasahují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44360
20.9.19 21:49

@topkiss Psala jsi, že deti mají rok a dva roky. Já Tě svým zpusobem chápu, ale soud to bude brát tak, že je to ten nelepší vek ty vazby vytvořit. Krev není voda, jsou to jejich příbuzní, je v jejich zájmu znát svou rodinu a Ty se musíš smířit s tím, že tomu nemůžeš nijak zabránit.
Pokud to nejsou lidé, kteří by trvale žili nezrizeny život, tak bude podpora ze všech stran, aby mohly mít pravidelný kontakt s detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
20.9.19 21:54

Hlavne klid :hug: klidna maminka, klidne deti :hug: narok na styk s vnoucaty maji. pises, ze napsali dopis. v jakem rozsahu chteji vnoucata vidat? Je to celkem dulezite, protoze jestli oni diktuji casty styk, tak zamitni. Kdyby to slo k soudu tak styk deti s prarodicema nedavaji jako u rodicu.je to tak max jednou za mesic vikend. drzim pesti at to dopadne dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová