Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nakreslenypanacek
Nárok na ně mají. Bylo mi řečeno, že soud bude jednat v zájmu dětí a to je i styk s prarodiči. Takže já budu mít soudem daný, kdy jim je dám, jak dlouho tam budou atd…
Normální domluva s nima není. Chce děti hned na celý den. Nezajímá jí, že ji půl roku neviděli a že jsou ještě malý. Takže mě ještě budou tahat po soudech. Abych toho asi neměla málo
@topkiss píše:
@nakreslenypanacek
Nárok na ně mají. Bylo mi řečeno, že soud bude jednat v zájmu dětí a to je i styk s prarodiči. Takže já budu mít soudem daný, kdy jim je dám, jak dlouho tam budou atd…
Normální domluva s nima není. Chce děti hned na celý den. Nezajímá jí, že ji půl roku neviděli a že jsou ještě malý. Takže mě ještě budou tahat po soudech. Abych toho asi neměla málo
Zatím takovou povinnost nemáš. Ale, co chceš vlastně ty? Jak chceš, aby to bylo?
@nakreslenypanacek
Na můj názor se stejně nikdo ptát nebude. Mají na ně nárok. Ok, ale ať teda alespoň dodržují nějaká pravidla
@topkiss v zadnym pripade hned na cely tyden se zblaznili? co to musi byt pro deti? dlouho je nevideli a takto si dirigovat? okamzite v pondeli kontaktuj pravnika, sjednej si schuzku a rid se co ti rekne.sama toto nezvladnes
@topkiss zatím jim děti nedávej, vyčkej až na rozhodnutí soudu a to se nějaké měsíce povleče, a určitě jim pak nedají děti, které je vůbec neznají, na celý den. A třeba teď jen tak kalí vodu a k soudu to vůbec nedají, a kdyby jo, je to teda hrozné, tak by tam byl styk zezačátku třeba 2 hodiny v tvé přítomnosti
jsi teda v hrozné situaci, že ani smrtí to neskončilo a peklo stále pokračuje
@topkiss píše:
@phedr Nabídla jsem jim pár hodin pod dozorem. To se jim nelíbí. Chtějí děti sami na celý den. A ano chtějí to dát k soudu. Nevim co s tím dělat. Já jim nedám takhle malé děti na celý den. A ještě beze mě. To se vážně budu soudit? Já už toho mám dost. Mám málo starostí
na to rozhodně nepřistupuj, soud tak velký styk, jak oni po tobě žádají, rozhodně neodklepne, děti jsou moc malé - jak už jsem psala, soud jim dá zezačátku max pár hodin ve tvé přítomnosti
@stinga
Nevím co si teda soudem pomůžou. Stejně u toho budu. Já blbec se chtěla ještě normálně domluvit. Ale zřejmě jim jde jen o to mi komplikovat život ještě víc ![]()
@topkiss píše:
@stinga
Nevím co si teda soudem pomůžou. Stejně u toho budu. Já blbec se chtěla ještě normálně domluvit. Ale zřejmě jim jde jen o to mi komplikovat život ještě víc
Drž se
![]()
@topkiss píše:
@stinga
Nevím co si teda soudem pomůžou. Stejně u toho budu. Já blbec se chtěla ještě normálně domluvit. Ale zřejmě jim jde jen o to mi komplikovat život ještě víc
bohužel to tak vypadá ![]()
@topkiss píše:
@nakreslenypanacek
Na můj názor se stejně nikdo ptát nebude. Mají na ně nárok. Ok, ale ať teda alespoň dodržují nějaká pravidla
Nebude? Vždyť jsi matka.
@nakreslenypanacek
Nebude. Ptala jsem se na sociálce. Prarodiče jsou pro děti přínos a je jedno jestli s tím matka souhlasí nebo ne
@topkiss píše:
@nakreslenypanacek
Nebude. Ptala jsem se na sociálce. Prarodiče jsou pro děti přínos a je jedno jestli s tím matka souhlasí nebo ne
Jak to tedy ale máš… Ty jim kontakt s dětmi umožnit chceš, ale pouze ve tvé přítomnosti? Víš i, jestli bys měla právně nárok být při jejich setkání s nimi?
@topkiss ptat se te budou si matka.od toho se bude odrazet styk. o deti nejevili zajem pul roku a tudiz jim to hned nenapari na cely vikend. jestli kojis tak to bude par hodin.
@nakreslenypanacek prave proto bych hned zitra kontaktovala pravnika nejlepe zenskeho pohlavi a tam se poradila.aby neudelala nejaky preslap.do ty doby prarodice nekontaktovat az pravnik poradi.je lepsi byt napred co te ceka a jak se mas zachovat