Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@3322Martinka píše:
@nakreslenypanacek prave proto bych hned zitra kontaktovala pravnika nejlepe zenskeho pohlavi a tam se poradila.aby neudelala nejaky preslap.do ty doby prarodice nekontaktovat az pravnik poradi.je lepsi byt napred co te ceka a jak se mas zachovat
Určitě…
@nakreslenypanacek
Já bych je nejraději neviděla vůbec po tom všem, ale je to babička a má na ně právo. Takže ať je klidně vidí, ale v mé přítomnosti. Přece mi nemůže nikdo nařídit, abych dala svoje děti na celý den někomu, koho ani neznají. Navíc mám snad jako matka nárok s nimi být.
@3322Martinka Nekojím, ale o to nejde. Jako matka mám snad nárok být se svými dětmi. Přece mi nezakážou abych byla u toho. Navíc si neumím představit jaký to bude mít pro děti přínos když naše vztahy jsou takové jaké jsou. Asi bych s ní nepromluvila ani slovo
@topkiss chces byt v jejich pritomnosti protoze nemas jistotu u nich? nevim co se delo mezi vami predtim, ale neublizi ti to po psychicky strance je videt pri kazdem styku? chapu te chces mit jistotu ze jsou deti v poradku.spis je horsi v pozdejsim veku, aby deti nenavadeli a nerikali o tobe skarede veci.
@3322Martinka
Nejspíš ublíží, ale nechci nechat děti s bi samotné právě z toho důvodu. Je to složité ![]()
@3322Martinka
Nejspíš budu muset. Přijde mi to jako bezvýchodná situace
@topkiss vse rekni. urcite si sjednate osobni schuzku a doporucuju vse na co se chces zeptat, napsat si bodovite na papir.