Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, kamaradka chodila s labradorem do pizzerie v Dusni ulici (bohuzel nevim jak se ta pizzerie jmenuje) a ja obcas chodim na obed do pizzerie Flamenco v Holesovicich - ul. Dukelskych hrdinu (naproti Veletrznimu palaci) a skoro pokazde tam natrefila na par s retrieverem.
My teda mame psa spis venkovniho a na to , ze je z Prahy je to pes spise zvykly na venkovsky typ zivota
Navic ted kdyz mame syna ani nemame moc chuti chodit se synem v kocarku a jeste se psem, ale musim rict, ze v Praze bych spis vyjmenovala ty restaurace , kde nam psa nechteli vzit nez naopak. V centru urcite do vsech restauraci lze jit i se psem, vetsinou nam i bez ptani prinesli vodu, nekdy i neco dobreho. Zvlast radi ho maji v cinske restauraci Dlouha zed, tam vzdycky byl pozvan do kuchyne a vratil se s preplnenym zaludkem, ani jsem je nepodezrivala z jinych umyslu ![]()
vlastne bych rekla, ze jit do restaurace se psem je mensi problem nez mimi v kocarku. Psovi totiz nevadi to koureni
Jana
pro anonymní
Mám kamaráda, který s velkým vlčákem chodil v Praze všude (tedy restaurace, hospody) a nikde jim to nevadilo… Kamarádka z Plzně vodí šarpeje taky všude dokonce i do potravin… velkej závislák
Jinak já měla zkušenosti z venkovských hospod tam nás pouštěli s pejskem špicem všude. Myslím, že je to na přístupu chovatele. Pokud budeme arogantní nepustí nás nikde ![]()
Ahojky,
měla bych trošku jiný dotaz.
Snažíme se o miminko už přes dva roky, a protože se říká, že to může být i psychické a že se má žena upnout na něco jiného, kopila jsem si psa. Upnula jsem se na něho tolik, že se k němu chovám jako k dítěti. Pěkně jsem si ho rozmazlila. A nemůže být ani sám doma. A v tom je ten problém. Chtěli bysme s manželem jít někam na procházku a pak si jít sednout třeba do restaurace. Teď v létě to nebude problém, můžeme jít na zahrádku. Ale co v zimě ?? Přece my nemůžeme sedět v teple a pejsek na sněhu. Vím, že v některých restauracích pes nevadí. Ale většinou v malých městech anebo, když jsme někde na výletě.
Proto bych se Vás chtěla zeptat, jestli náhodou v Praze nevíte o nějaké restauraci, kde by jim maličcí pejsci ( malý jezevčík ) nevadil.
Vím, je to trochu hloupý dotaz a asi sem nepatří.A pes do restaurací nepatří. Ale Vám všem vděčná, když mi napíšete svůj názor.
Díky moc všem.