Suchá kůžička na obličeji a dekoltu u miminek

25.7.10 11:42

Suchá kůže

Ahoj holky potřebovala bych poradit se suchou kůžičkou u miminek.Malá má suchou kůžičku na obličeji a na dekoltu používám na promazávání aviril,který sice pomůže,ale tak za hoďku to má znova.Nemá s tím některá zkušennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
25.7.10 11:54

Nám pomohla glycerinová mast (malej měl ložiska zarudlé suché kůže na zádech, ručičkách), předepsala nám ji doktorka, je to jen na předpis a v lékárně ji teprve udělají. Mazala jsem ráno a večer, ale i tak trvalo tak měsíc, než se toho zcela zbavil.
Jinak teď má prcek suchou a zarudlou kůži pod kolínkama a na to nám dala antibiotickou mast, která vůbec nepomohla, ale začala jsem mu to teď 3× denně omývat vodou a pak namažu obyčejným Infadolanem a zdá se, že se to pomalu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
25.7.10 12:35

Doporucuju Excipial U lipolotio,sezenes v lekarnach.Je vhodny i pro atopiky a kuze je krasna.Emca mela uplne suchy supinky.Ted uz staci mazat po kazdym koupani.Komercni kosmetiku z drogerii bych nepouzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.7.10 13:22

Nám paní doktorka psala také Excipial . Pak ještě pomáhaly koupele v Balneum. ( Obojí vyjde na recept mnohem levněji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
25.7.10 13:40

Ja za ten Excipial tedy platila uplne stejne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.7.10 13:55

Jejda, tak teď si nejsem úplně jistá. Vždycky jsem kromě poplatku něco doplácela, ale proč by mi ho doktorka nabízela na recept, kdyby se to nevyplatilo?? :nevim: :nevim: Co se týče toho Balneum, tak na to jsem myslím nedoplácela nic, jen 30 Kč. Ve skutečnosti je dost drahé. Tak teď mi ten Excipial vrtá hlavou a omlouvám se, pokud to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.10 14:34

Dobře tak já vyzkouším ten Excipial,protože malá má taky takový šupinky…Děkuju moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
25.7.10 17:47

I my používáme Excipial a okamžitě zabral i na suchá místa a šupinky na hlavičce. Dopláceli jsme na recept 36 kč, včetně poplatku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.7.10 18:24

Holky, a ten Excipial je jen na recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
25.7.10 19:02

Já doporučuju Cutilan - je bez receptu asi za 50,–Nám to pomáhá moc, máme extra citlivou kůži!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
25.7.10 19:41

Tak se přidávám s výbornýma zkušenostma s Excipialem, malá měla taky úplně šupinkovatou kůži!
A je i volně prodejný.
Taky nám pomáhala A-derma, pro atopiky a čistá kosmetická vazelina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.10 20:09

My mažeme olivovým olejem z lékarny, na hodně suchá místa bepanthen mast a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
25.7.10 20:33

Jezis,tak ze bych kecala ja? :think: :lol: Ja myslim,ze ne :think:

Ted me napada,mi ten Excipial mazem asi pul roku v kuse,muze se to,nemuze to uskodit,snad ne,ze?

Ja ho pouzivam i pro sebe,konecne nemam suchy nohy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
26.7.10 11:24

Ahojky, taky jsme měli ten problém a sestra od dr. nám doporučila normální modrou indulonu … mažeme každý den a malý je heboučký bez šupinek suché kůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.7.10 16:27

my taky pouzivame excipial nebo modrou indulonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí