Máme doma atyp

3853
24.7.10 16:54

Máme doma atyp

Přijde mi že máme doma atypický mimčo(3měs.) - klidně bych ho naučila nějakej „zlozvyk“ ale dudlík nechce a to jich máme asi 8 (když jsme teď byli u dr. tak v čekárně byla spousta miminek který jen zafňukali mamky jim dali dudlička a bylo zase dobře ale to naše zvířátko to se musí nosit v náručí), aby spal se mnou v posteli tak to ani náhodou já bych si ho k sobě přitulila aby pěkně spinkal a byl spokojenej ale to né, v postýlce taky neusne takže ho musím unosit v náručí což není zrovna nejsnadnější a moje záda dostávají zabrat on jinak prostě neumí usnout.O nějakým denním režimu ani nemluvě jediný co je u nás pravidelný je koupání mezi 18-19h. Vím že každé mimčo je jiné ale my hold máme asi nějakej atyp. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5463
24.7.10 17:02

Tak to si zaděláváš na pěkný průšvih uspávat ho v náručí pokud si na to zvykne jsem zvědavá jak ho budeš uspávat v roce…
Náš malej taky dudlík nechce a nikdy nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
24.7.10 17:12

Nechci teda strašit ale naopak ten nejhorší zlozvyk máte.Nošení dítěte je totiž ten nejhorší bič co si na sebe mužeš upléct.
Dudlík je to nejmenší zlo.Moji kluci měli od narození a jeden zahodil v 6 a druhej v 8 bez problému.

To co je u dítěte nejduležitější je denní režim.Pak bude spát,jíst a hrát si bez odříkání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.7.10 17:16

A jak to teda odnaučit když ho položím začne hystericky řvát až se zalyká pak mu zaskočí a začne se dávit takže ho musím stejně vzít.To ho mám nechat vyřvat na to mi přijde moc maličkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
24.7.10 17:22

Ahoj!

A zkoušela jsi třeba těsné zavinutí a pustit třeba vysavač?

Některé děti jsou prostě nosící. Asi bych ho taky nenechala dlouho řvát.
A venku v kočárku ti přes den normálně usne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.7.10 17:27

My také dudáky neměli malej ho plival.Také jsme uspávali na rukách a pak jsem vůbec neměli problém jednoho dne prostě do postýlky…bez řevu :)Jen teda někdy třeba půl hodky cestoval po postýlce hrál si a tak než usnul ale nám trvá usínání dodnes dlouho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.7.10 17:28
audik píše:
A jak to teda odnaučit když ho položím začne hystericky řvát až se zalyká pak mu zaskočí a začne se dávit takže ho musím stejně vzít.To ho mám nechat vyřvat na to mi přijde moc maličkej.

nic si z toho nedělej…čtyři ze šesti svých dětí jsem odnosila v náručí…sice bolí záda,ale když usínají a ty na ně koukáš…pohled k nezaplacení. Navíc mám pocit ,že děti nošené jsou sebevědomější než ty nenošené :mrgreen: :mrgreen:
pusťe se do mě :mrgreen: :mrgreen: jo a do tří let s námi spí v posteli :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6093
24.7.10 17:37
sophinka píše:
nic si z toho nedělej…čtyři ze šesti svých dětí jsem odnosila v náručí…sice bolí záda,ale když usínají a ty na ně koukáš…pohled k nezaplacení. Navíc mám pocit ,že děti nošené jsou sebevědomější než ty nenošené :mrgreen: :mrgreen:
pusťe se do mě :mrgreen: :mrgreen: jo a do tří let s námi spí v posteli :lol: :lol:
:potlesk: :potlesk: :pankac:

Ta stará pověra o tom, že nošením dítěte si člověk na sebe plete bič, ještě pořád koluje, jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.7.10 17:41

v kočárku přes den usne ale musí to pořádně drncat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.7.10 17:50

Taky jsem měla problém s uplakaným miminkem (asi 1,5měs.). Koupila jsem baby-vak a bylo po problému. Teď jsou jí 3měs. a když je najedená, přebalená a nemá jiný problém, tak usíná krásně sama v postýlce nebo v kočárku. A šidítka taky nevedeme - i když jsem koupila a nabízela. Obě holky jsou nedudlíkovací :lol: :nevim: . Nevěřím, že se děti nošením dokážou rozmazlit :roll: . A co se týká režimu… tak starší dcerka ho musela mít, jinak nespala a mladší je to jedno. Takže každé mimčo jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.7.10 17:52

sophi: U nás taky tak :mrgreen: Sice mám zatím jedno a jedno je na cestě,ale je nošenej pořád a v posteli spí se mnou…a když bude chtít i druhej,tak proč ne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
24.7.10 18:09
Alyss píše:
sophi: U nás taky tak :mrgreen: Sice mám zatím jedno a jedno je na cestě,ale je nošenej pořád a v posteli spí se mnou…a když bude chtít i druhej,tak proč ne:)

se taky přiznám Sbeík spí taky se mnou v posteli a vyhovuje nám to:))ale já ho to neučila to ho naučil manžela za doměnu ho mladej vyšoupnul na gauč :lol: :lol: :lol: protože jak mám pupek potřbeuje moc místa a mladej taky tak to manžel vzdal no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
24.7.10 18:14

Já Marka také nosím… a nosit budu, dokud to moje záda zvládnou. A až nezvládnou, odnaučíme.

Helenku jsem uspávala držením za ruku a poměrně bez problémů jsme ji to odnaučili cca v půldruhém roce, když už mi to začalo přerůstat přes hlavu, protože to začala vyžadovat několikrát za noc.

Že nemáte dudlíka, může být momentálně nepříjemné, ale zase aspoň nebudeš muset odnaučovat :wink:

Nenech se rozhodit - každé miminko je jiné a jedinečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
24.7.10 18:17

Děkuju za podporu taky si říkám že to uspávání v náručí vydřím do doby dokud to moje záda snesou až už to nepůjde tak se to hold bude muset odnaučit. Radši ho půl hodinky ponosím než aby byl 2 hodiny řev a k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
24.7.10 18:19

To víš, že jo… a hlavně, tříměsíční mimčo, to je ještě bobíšek, který má nárok vyžadovat maminku, tulení, mazlení, nošení, chování… Kdy jindy…
Užívej si to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky