Suchá kůže pod prstýnkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6499
4.5.15 22:00

Sundavání na noc je lepš než tisíc mastí z lékárny. Zas tak obtěžující to snad není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
4.5.15 22:03

@Karleon obtěžující to neni, to určitě ně

jen mi prostě nejde do hlavy, že jeden prstýnek to dělá a jiný ne, když jsou stejně velké a ze stejného materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.5.15 22:06

Tak ze stejného asi ne. Bílé zlato je směs několika kovů a má ještě potažený povrch. Věřím tomu, že každý prstýnek obsahuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
4.5.15 22:13

@nunik A opravdu jsou stejně velké a stejně sedí? Není možné, že je jeden těsnější a proto se pod něj nedostane tolik vody nebo naopak hůř to pod ním osuší?
Jinak pak už by mě napadalo, že nejsou z úplně stejného kovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
4.5.15 22:18

@ivašot. přítel mi tady ted říká, že prostě jeden musí být potežený větší vrstbou rhodia…je to možný? sedí opravdu oba stejně, můžu je na prstech měnit uplně v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
4.5.15 22:27
@Karleon píše:
Sundavání na noc je lepš než tisíc mastí z lékárny. Zas tak obtěžující to snad není.

Když já je sundám, jen pečlivým namydlením :oops: Asi se zmenšily, nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
4.5.15 22:28
@nunik píše:
@ivašot. přítel mi tady ted říká, že prostě jeden musí být potežený větší vrstbou rhodia…je to možný? sedí opravdu oba stejně, můžu je na prstech měnit uplně v klidu

Rhodium na tom dělá tu bílou barvu a opravdu časem ta vrstva opotřebovává a po pár letech je potřeba bílé zlato nechat znovu rhodiovat. Tak by to tím mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
4.5.15 22:41

@berusa.m někdy se časem zmenšují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21639
5.5.15 08:07

Mě se tato vyrážka pod snubním prstýnkem dělá také. musím ho okamžitě po příchod domů sundavat. neřešila jsem, jestli je to ekzém nebo plíseň (jedno z toho to bude). jednodušší je sundavat prstýnky než mazat Canestenem nebo kortikoidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek