Suchý bazenek. Zkušenosti?

568
19.10.23 12:16

Suchý bazenek. Zkušenosti?

Ahoj, chtěla bych se optat vás, které mate s bazénkem s míčky zkušenost. Jaký mate a jak jste s nim spokojené? Viděla jsem některé molitanové a byly takové… vydyndané :nevim: nedržely tvar. Prodávají se i nějaké, které tvar hezky drží? Nebo jakou máte zkušenost se skládacími bazénky? Nepropadávají se u nich boky, když chce dítko vlézt dovnitř? za zkušenosti a odpovědi děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
19.10.23 12:23

Moje zkušenost je, že jsme ten „hezký“ vyměnili za obyčejný skládací bazén z Decathlonu, který můžu uklidit do skříně.
Asi tak po měsíci už děti přestal zajímat, maximálně těch 200 míčků z něj vysypaly po pokoji. Ale nehrály si v něm, okoukal se jim. Takže jsme ho jen přesouvali sem a tam, překážel při vytírání…
Teď ho vyndáme tak jednou za měsíc, pár dní si v něm hrajou a pak ho zase uklidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.10.23 14:27

My měli obyčejný nafukovací, střídali jsme balónky s vodou v létě a v zimě jsme tam měli dokonce i písek :mrgreen: měl docela úspěch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
19.10.23 15:02

Poslední věc, kterou bys měla chtít doma :D Pokud tedy nemáš nějakou zvláštní úchylku, že miluješ x krát denně uklízet rozházené, zakutálené míčky. Měli jsme krátce a věnovali jsme ho do herničky. V dětské herně dobrý, ale doma nee. Ten skládací bazének mají známí pro děti. Mají teda jen malinký na cáchání na zahradě. Drží dobře tvar, je to docela pevný materiál, takže se jen tak nepropíchne. Přijde mi to jako dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
19.10.23 23:08

Děkuju… asi se poohlednu po něčem jiném :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie