Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jo, zajímavý, ale moc si to nedovedu představit. Hlavně teda emočně. Být zamilovaná s vědomím, že za to platím. Jsou to fakt divně rozdaný karty. Chlapi nejspíš tohle snáší líp, asi víc jedou na 1.signální. Já bych do něčeho takového nešla. Běž na Tinder a napiš upřímně, co očekáváš a neplať za to. Myslím, ze se budeš divit, kolik se jich ozve a nebude tam ta pachuť úplaty. ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Jasne ze najdu zadarmo. Jenomze proste mam vady na krase, a proto potrebuju maximalni prozumeni z jeho strany, coz mi da taky jen nekdo s vadama na krase, napriklad zenaty, osklivy, impotentni nebo lovec zen na jednu noc… coz mi zrovna nevyhovuje.
A pote, co jsem si uz nekolikrat vyslechla, ja bych s tebou rad byl, kdybys byla bez deti (a pripadne v mem veku, pokud je to extra mladoch), proste mi je to lito, dost jsem i rezignovala, hlavne na reci o lasce. Nemam problem navazat s mymi chlapci blizky vztah, ale ruzove bryle o tom, jak me musi nezistne milovat, uz mam posunute trochu jinam.
Chci si uzivat spolecny cas, bez vedomi deti. Az vyrostou, budu mit predstavy o partnerovi zase uplne jine, proto uvazuju v horozontu let, ne desitek let.
Najít kompatibilního chlapa na sex je poměrně těžké. Moje zkušenost je, že čistě vztahy na sex dlouhodobě nefungují, protože jen a pouze na sexu to postavit nejde. Jednorázový sex se dá najít, ale spolehlivý milenec na delší dobu ne
Já nevím, být sama s dětma a chtít vztah, tak jdu nejspíš do rozvedenýho, co má taky děti.
Když mají děti oba, tak si nemají co vyčítat.
Víc se chápou. Navíc v době střídavek (pokud jsou funkční), mají i čas být jen spolu…
Ne, nepotrebuju platit za to, aby se me nekdo dotkl aspon nasadou od kostete.
Jen proste tech nekolik nabidek, ktere jsem za posledni roky prijala, vzdycky na necem ztroskotalo. Mozna jen spatne vybiram a byvala jsem mela prijmout jine nabidky. Ale tak nejak jdu spis po te fyzicke strance ![]()
Seznamku jsem zkousela, posledni ulovek fakt k nakousnuti, ale ukazalo se, ze se zenou nejsou az tak od sebe, jak puvodne tvrdil…
No porad nejake nesoulady a opravdu musim sebekriticky priznat, ze z velke casti kvuli moji situaci.
Nemela jsem uplne v umyslu platit za sex, jako spis proplacet naklady typu cestovne, hotel… neco jako bych ja sama cekala napriklad od padesatileteho zenateho chlapa, ktery by na me mel cas jen obcas, pokud bych na takovy vztah z nejakych duvodu pristoupila… klidne bych ho mohla mit uprimne rada a cas s nim si uzivat…
Jasne ze penize nic nezaruci a ze treba kdyz budu jeste roky hledat, nalezat a ztracet, treba se vyloupne nekdo presne pro me uplne zadarmo.
![]()
@Mango_Lassi
Ja bych rada vic nez jen sex a vzdycky to tak je, ale zaroven bych to radsi utajila pred detma (pokud by to fakt nebyl „vazny“ vztah) a mam podstatna casova omezeni, takze milenec je nakonec asi nejvystiznejsi termin. A jo, verim, ze mas pravdu. Dlouhodoby milenec tak leda v pripade, ze jsou oba ve vztahu a nedelaji si na spolecne traveni casu zadne vetsi naroky.
Asi vydělávám málo na to, abych mi nebylo líto platit chlapovi, aby si mě pravidelně všímal. Spíš bych se zaměřila sama na sebe a on se časem někdo vhodný objeví.
@Ms.Ragdoll
Ja vim. Ale nedari se mi takove potkavat. „Postestilo“ se mi to jednou, pomalu jsme se nemeli sanci videt, jak byl mesic dlouhy. Ja nemam moznost stridavky ani nahodou. Kdyz je ten druhy podobne neflexibilni, tak si muzeme tak maximalne videochatovat.
@Russet
Jak rikam, penize me netrapi, s praci mam fakt stesti, tak mi jich ani neni lito. Na sebe se zameruju dlouhodobe a on se nekdo objevuje v jednom kuse, i kdyz samozrejme musim trochu hnout prstem, alias nekde se vyskytovat, hodit okem nebo bokem… uz me to proste nebavi probirat se „nabidkou“ a pokazde za nejaky cas zjistit, ze to byl jen kratsi nebo delsi flirt. Chci mit klid a stabilitu, hlavne co se telesneho poteseni tyce.
Sklapovacky, kurz pleteni a anglictinu si stihnu delat pritom. Na to nemusim byt single.
@Sedmnactnulajedna píše:
@Russet
Jak rikam, penize me netrapi, s praci mam fakt stesti, tak mi jich ani neni lito. Na sebe se zameruju dlouhodobe a on se nekdo objevuje v jednom kuse, i kdyz samozrejme musim trochu hnout prstem, alias nekde se vyskytovat, hodit okem nebo bokem… uz me to proste nebavi probirat se „nabidkou“ a pokazde za nejaky cas zjistit, ze to byl jen kratsi nebo delsi flirt. Chci mit klid a stabilitu, hlavne co se telesneho poteseni tyce.
Sklapovacky, kurz pleteni a anglictinu si stihnu delat pritom. Na to nemusim byt single.
Prostě chceš, aby se týpek přizpůsobil tobě a dojel, když ty zrovna máš čas. Určitě se něco takovýho najde, si myslím.
Příspěvek upraven 09.05.20 v 21:14
@Sedmnactnulajedna píše:
@Ms.Ragdoll
Ja vim. Ale nedari se mi takove potkavat. „Postestilo“ se mi to jednou, pomalu jsme se nemeli sanci videt, jak byl mesic dlouhy. Ja nemam moznost stridavky ani nahodou. Kdyz je ten druhy podobne neflexibilni, tak si muzeme tak maximalne videochatovat.
Tak zbývá najít takového, aby byl flexibilnější. ![]()
Chceš něco konkrétního, tak holt tomu budeš muset obětovat trochu svého času a trpělivosti.
Drtivá většina žen, než najde svého prince, políbí hodně žab (stejně to mají muži s princeznama). A seznamování, obzvlášť dnes, to je často jedno velký brodění se pěkně nechutným žabincem. Přesto i ten žabinec má někde svůj konec ![]()
Je to nepříjemný, ale pokud o vztah skutečně stojíš, budeš holt muset do toho žabince skočit, nedá se nic dělat.
Můžu ti jen popřát, ať o toho
svýho prince zakopneš hned někde z kraje ![]()
@Sedmnactnulajedna Já si moc nedovedu představit chlapa, kterýmu by tohle uspořádání nebylo blbý. Respektive dovedu, ale ten by zas nebral mě. ![]()
@Ms.Ragdoll
Jo, z bahnacku jsem si uz parkrat vylovila slibny, stavnaty kousek, vzdycky se div nepretrhl, aby mi dokazal, jak o mne stoji… no a za nejaky cas jsem z ruznych duvodu ryla opet usty v zemi… takze o nejakem brzy fakt nemuze byt rec… naopak jsem pomerne uklopytana, ale dekuju za prani ![]()
@Sedmnactnulajedna takhle ale můžeš investovat prachy a za tři měsíce zas zdrhne ![]()
@Maribelle
Tohle je taky pravda. Zatim jsem neuvazovala nad tim, jak presne bych to zaonacila, aby to nebylo uplne nechutny. A ja si teda nedovedu predstavit zadnyho kluka… Nedavno jsem mela jednu nabidku, ze nez dostuduje a vrati se domu, kde se chce usadit a zalozit rodinu… nevim, jak bych mu navrhovala financni prispevek, to je fakt blby ![]()
@Bubla Bůčková
Jasne ze jo. Ale byl by to vic obchod. Ona je to vzdycky vymena sluzeb - citovych, fyzickych, praktickych… tohle by byla vymena plus ![]()