Sugar Mama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
15.8.22 15:03

@Sedmnactnulajedna dobrý nápad😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
17.8.22 14:47

Jo, tak ještě jeden update - nakonec je i mimísek. Takže úplná idylka a třeba budeme live happily ever after… :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.24 07:12

Ahojky je mi 27 let a hledám sugar mommy. Byl bych rad kdyby se nějaká našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.9.24 07:19

Jo jako tohle vůbec není špatný nápad :-D Že mě to nenapadlo dřív :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.5.25 08:57

Taková sugar mommy by se mi moc líbila :oops: ačkoliv je mi 34 let, ale duší budu kluk pořád :lol: kdyby se stal zázrak a přeci jenom by taková spadla z nebe, napiš mi na email: jsvoboda2903@gmail.com :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
9.5.25 09:05
@Sedmnactnulajedna píše: Více

Ja Ti rozumim a chapu. Nekoho, kdo je k dispozici kdyz chces, libi se ti, rozumis si s nim, inteligentni, umi se chovat a v sexu ok a nemusis resit jeho nalad, zdravy, pouzivajici kondom, umi se chovat, opravdu neni damozrejmost a mit penize proc ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6380
9.5.25 12:34

Ty jo tak Sugar Mom by me ani ve snu nenapadla, ze. uze existovat, ze to tak i nejaka mjze mit postaveny. Sugar Dad je prece jen beznejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
9.5.25 12:55
@Andelskej_Satan píše: Více

A proc ne..je fajn pokud jsem singl si zajistit placeny doprovod, treba do opery, ktery bude perfektne vypadat, umet se chovat, fajn vecere, chytra koverzace a pakt me udela jak budu htit, a pak adije a priste jineho a klidne na dovcu. Nez se seznamovat s nasomi volnymi mladenci, slintajici po x let mladsich s problemy inteligenci, chovanim i potenci.. Byt rentierka tak si vybiram toto nee jednoho studentika stejneho. Ale najimatelne fesaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6380
9.5.25 13:11
@lilith1 píše: Více

Tak jasne, proti gustu…ale aby to nedopadlo tak, ze se zamilujes a ten v podstate placeny gigolo bude mit nadale pocit, ze je placeny a muze si sem tam odskocit za tou ktera zaplati za sluzby vic…a jeste si s nim udelat mimiska jako zakladatelka.
Asi jsem ve vztazich staromodni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
9.5.25 13:32
@Andelskej_Satan píše: Více

Jo to je nebezpecne ale kdyz to dokazes striktne odlisit, proste jen fajn vecer atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
22.8.25 21:02

Nevím, jestli jsem to už psala, chodím sem sporadicky, ale nakonec jsem navázala normální vážný vztah, dokonce i mimísek se povedl, tak happy end ;).
Toho suggar boye, si myslím, by bylo těžké sehnat, aby to nebyl prostě takový ten dnes běžný situationship nebo krátký románek (prý krátký rukáv, mi radí predikce na telefonu). Ale ještě i po pěti letech mi chodí soukromé zprávy s nabídkami. Je to brané jako protipól pro zajíčky, co hledají „starší ženu“. No ale tak jsem to já úplně nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí