Sunar bude na předpis, ženy prý mají kojit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
31.7.12 13:00

@Naima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: málem jsem se udusila okurkou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
31.7.12 13:00
@marieondatra píše:
no a to je snad jejich věc ne?

Asi tak nějak ;).

• Citovat
  • Upravit
Naima
31.7.12 13:01

@lyrica :lol: když absurdno, tak se vším všudy ;).

• Citovat
  • Upravit
41882
31.7.12 13:01

@Naima počkej, on se toho zase někdo chytí a bude tu teprve zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 13:02

Není to sice u nás, ale doplatí na to maminky, které opravdu kojit nemohou, mlíčko nemají a i kdyby se přetrhly, tak nenakojí ani 30ml :-( Znám spoustu maminek, které pro to, aby kojit mohly, udělají cokoliv a pak znám minimálně dvě takové, které nekojily, protože je kojení obtěžovalo, nebavilo, zabíralo čas apod. nářky, které jsem slýchávala a nechápala. /u obou maminek neplánovaná těhotenství/ :-((( Je to smutné, já obrečela, když jsem v osmi měsících kojit přestala, protože našemu hladovci to mlíčko prostě nestačilo :-(( Kdybych mohla, kojím klidně dodnes, ta intimita s prckem byla k nezaplacení a jen naše :kytka: :kytka: :kytka: Snad to u nás tak tragické nebude, stejně si myslím, že je větší počet těch maminek, které kojit chtějí a užívají si jej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
@Naima píše:
To je věc každé matky, její rozhodnutí a její svědomí. Připadá mi nedůstojné a ponižující jim dávat nuceně nějaké přednášky o prospěšnosti kojení. Že bysme taky nahnali rovnou všechny ženské s nadváhou a dali jim přednášku o prospěšnosti pravidelného cvičení, necpaní se shitoidním jídlem, nepřejídání se a podobně? :lol: Být to u nás, tak se jim na nějaké přednášky a recepty vykašlu a zajedu si za hranice pro pořádné zásoby :lol:.

Souhlas :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256

@lyrica :pankac: :pankac: :P :P :P bitkááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
31.7.12 13:03

No vidím že tady nemá cenu něco psát…napsala sem to jako svůj dojem… o tom že to jej jejich věc sem se NEZMINILA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
31.7.12 13:03
@Ter91 píše:
Já si myslím že to je udělané proto protože je hodně maminek co kojit můžou, ale nekojí protože se jim nechce :oops: :oops:
@Pettule69 píše:
Terko to jo, ale co mamči co jim to nejde ač dělají co chtějí…no mazec :D bych se nedivila kdyby to ta naše ujetá vláda taky zavedla…

no qaco řešíš, došla bys sis pro něj do lekarny noa co, dřív byl sunar taky na opředpis, vadí ti jako si pro něj dojít do lekarny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
31.7.12 13:04

Jj taky tak..už jen pro to že ten můj drahoušek byl schopný vypít klidně i za 1500,– a více měsíčně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
31.7.12 13:04

Ty jo holky, vy jste se tu rozjely :mrgreen: :mrgreen: nechtěla jsem vás tak rozčílit :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.07.12 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.7.12 13:05
@Ter91 píše:
Já si myslím že to je udělané proto protože je hodně maminek co kojit můžou, ale nekojí protože se jim nechce :oops: :oops:

no tak dostanou přednášku, kterou pustí jedním uchem dovnitř, druhým ven a bude. Já v této fanatické věci nevidím nic prospěšného, prostě kojit nechci tak nebudu! a můžou mi to cpát do hlavy horem dolem :roll:

• Citovat
  • Upravit
41882
31.7.12 13:06

@tumpach ale proč se posouvat o několik desítek let nazpátek? Nechápu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
31.7.12 13:07
@Naima píše:
Koneckonců, kdysi byla v USA prohibice, teď se bude ve velkém pašovat Sunar… supér, alespoň budou další skvělé filmy jako Neúplatní, Tenkrát v Americe a další super gangsterky. Al Capone povstane z popela… jen doufám, že Sunar potáhne stejně jako alkohol :mrgreen: :lol:.

taky už se těším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.12 13:09

Jinak, ještě pro někoho, jsem nemocná a maličkou jsem mohla kojit pouze do 6 měsíců, pak jsem jí kojit už nemohla, mám epilepsii, ale ta byla v pohodě celkem, ale trpěla jsem strašnými bolestmi hlavy a pomahály mi na to jedině čípky, ale který nemuzou kojící matky, migrenu mám třeba 3 i 4 krát do týdně ted, ale prostě musím to zvládnout. Malá byla bud na hami a to jsme kupovala jedině v lékarně, jellikož jsem supermarkwtům nevěřila a pak když byl malý rok zkusili jsme sunar a na něm jsme zůstali asi do 2 let, pak mi malá začala blinkat najednou v noci, takže sem mlíko vysadila :? :? a od tý doby neblinká :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová