Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, tak jsem ted četla tenhle článek a mám teda dost…sama jsem nekojící matka a ta představa že to dojde až sem je teda masakr…
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
To je vtip???
![]()
Já mám dvě děti, obě jsem kojila sotva pár týdnů, protože jsem ho měla málo, i když jsem pro to udělala naprosté maximum. Psychicky jsem to nesla dost špatně a neumím si představit, že bych měla v tom stavu ještě poslouchat přednášky jak jsem vlastně špatná matka, to by mě asi položilo ![]()
U nás to tak divoké asi nebude. Je to hovadina. Jsem také nekojící matka a rozhodně ne z vlastní vůle, prostě jsem měla mléka málo a nakonec o něj přišla. Dávat mi někdo povinnou přednášku o tom, jak je kojení super, tak ho přerazim. To si jako myslí, že vyhazuju tolik peněz za UM jako z lenosti nebo co? Že bych radši nenakrmila dítě mateřským mlékem, které je pro něj lepší a je zadarmo??? Zabývají se hovadinama, místo aby řešili podstatné věci.
Nj ale ono je to tím že v Americe ženské prakticky ze zásady nekojí!!!
@cizova no i kdyby to tak bylo, tak je to jejich věc
I tak mi to přijde na hlavu.
Američani co jiného od nich taky čekat než absolutní kravinu ![]()
Dřív byl Sunar taky na předpis, no tak budem chodit do lékárny no.
A hlavně je to v Americe né v ČR
![]()
@Adoušek píše:
U nás to tak divoké asi nebude. Je to hovadina. Jsem také nekojící matka a rozhodně ne z vlastní vůle, prostě jsem měla mléka málo a nakonec o něj přišla. Dávat mi někdo povinnou přednášku o tom, jak je kojení super, tak ho přerazim. To si jako myslí, že vyhazuju tolik peněz za UM jako z lenosti nebo co? Že bych radši nenakrmila dítě mateřským mlékem, které je pro něj lepší a je zadarmo??? Zabývají se hovadinama, místo aby řešili podstatné věci.
Jakože jo je to padlé nahlavu ale myslím že je divné že tam kojí zhruba jen jedna ženská ze sta…a není to o tom že by nemohly ale o tom že nechcou!
Mno snad to nedojde až sem, já sama měla málo mlíka, malý se nechytal, takže během pár týdnů od porodu jsme přešli na UM…no tohle zas mohl vymyslet jen chlap který tohle nikdy nepochopí…
@cizova píše:
Jakože jo je to padlé nahlavu ale myslím že je divné že tam kojí zhruba jen jedna ženská ze sta…a není to o tom že by nemohly ale o tom že nechcou!
To nechápu
…já kdybych mohla, tak bych kojila a ráda ![]()