Sunar bude na předpis, ženy prý mají kojit

1563
31.7.12 12:40

Sunar bude na předpis, ženy prý mají kojit.

Ahoj holky, tak jsem ted četla tenhle článek a mám teda dost…sama jsem nekojící matka a ta představa že to dojde až sem je teda masakr…
 http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
31.7.12 12:42

To je ubohost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
31.7.12 12:44

Neměj strach, tady jsi v Čechách, ne v Americe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
31.7.12 12:45

To je vtip??? 8o 8o 8o 8o
Já mám dvě děti, obě jsem kojila sotva pár týdnů, protože jsem ho měla málo, i když jsem pro to udělala naprosté maximum. Psychicky jsem to nesla dost špatně a neumím si představit, že bych měla v tom stavu ještě poslouchat přednášky jak jsem vlastně špatná matka, to by mě asi položilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
31.7.12 12:46

U nás to tak divoké asi nebude. Je to hovadina. Jsem také nekojící matka a rozhodně ne z vlastní vůle, prostě jsem měla mléka málo a nakonec o něj přišla. Dávat mi někdo povinnou přednášku o tom, jak je kojení super, tak ho přerazim. To si jako myslí, že vyhazuju tolik peněz za UM jako z lenosti nebo co? Že bych radši nenakrmila dítě mateřským mlékem, které je pro něj lepší a je zadarmo??? Zabývají se hovadinama, místo aby řešili podstatné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
31.7.12 12:46

Nj ale ono je to tím že v Americe ženské prakticky ze zásady nekojí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.7.12 12:47

@cizova no i kdyby to tak bylo, tak je to jejich věc :think: I tak mi to přijde na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131

Američani co jiného od nich taky čekat než absolutní kravinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390

Dostal mě komentář slečny Růžičkové… Asi padlá na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka

Dřív byl Sunar taky na předpis, no tak budem chodit do lékárny no.
A hlavně je to v Americe né v ČR ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
5226
@Adoušek píše:
U nás to tak divoké asi nebude. Je to hovadina. Jsem také nekojící matka a rozhodně ne z vlastní vůle, prostě jsem měla mléka málo a nakonec o něj přišla. Dávat mi někdo povinnou přednášku o tom, jak je kojení super, tak ho přerazim. To si jako myslí, že vyhazuju tolik peněz za UM jako z lenosti nebo co? Že bych radši nenakrmila dítě mateřským mlékem, které je pro něj lepší a je zadarmo??? Zabývají se hovadinama, místo aby řešili podstatné věci.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
31.7.12 12:48

Velký bratr tě sleduje :lol:.

• Citovat
  • Upravit
3409
31.7.12 12:49

Jakože jo je to padlé nahlavu ale myslím že je divné že tam kojí zhruba jen jedna ženská ze sta…a není to o tom že by nemohly ale o tom že nechcou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
31.7.12 12:49

Mno snad to nedojde až sem, já sama měla málo mlíka, malý se nechytal, takže během pár týdnů od porodu jsme přešli na UM…no tohle zas mohl vymyslet jen chlap který tohle nikdy nepochopí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
31.7.12 12:51
@cizova píše:
Jakože jo je to padlé nahlavu ale myslím že je divné že tam kojí zhruba jen jedna ženská ze sta…a není to o tom že by nemohly ale o tom že nechcou!

To nechápu :roll: :roll: :roll:…já kdybych mohla, tak bych kojila a ráda :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová