Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ja naleju vody, dam prasek a zatrepu. Problem s hustotou nebo hrudkama nemam. Aktualne malej pije 180ml vody a sest odmerek, na noc 210 ml vody a 7 odmerek.
Je hustejsi nez obyc sunar, taky davam co 30ml to odmerka, ale nevim proc se me hrudkuje, kdyz to nerozkvedlam postupne, a kdyz s tim moc macham tak je to pak zase moc napenene a nechcu aby pil vzduch. ![]()
Tak jsem vyzkoušela sunar ar…malá mi hodně ublinkavala ze všeho z mateřského (potom přestalo chutnat takže jsme na umělém ) a vyzkoušeno Nutrilon, hipp a teď jsme zkusila Sunar AR a musím říct ze jsem zatím spokojena sice jsem musela koupit větší savičku protože to špatně malé teklo ale malá uz tak neublinkava ale trochu ji to zabetonovalo musí hodně pit a stejně ji musím trubickou vyprazdňovat aby to bylo dobrý ale zatím jsem spokojena a myslím ze ta dostupnost není zase tak špatná mají ho i v dr. Maxu a celkem za příznivou cenu ![]()
Příspěvek upraven 25.04.18 v 17:29
Ahoj
přidávám svoji zkušenost, náš malý je už 4 měsíce na Sunaru AR a Comfort, je proti ublinkavani i od bolení bříška. Měla jsem trochu obavy, protože to byla úplná novinka, ale musím říct, že to jediné nám pomohlo od obou. Nutrilon našeho malého úplně zabetonoval a HiPP, všechno vyzvracel…akorát budeme muset přejít za nedlouho na nějaké pokračovací mlíčko a nevím jaké, udrží jen to zahuštěné, včera jsme zkusili obyč. sunar a zas blinkal ![]()
@Melody2 už jste přešli na něco jiného?
@ellischa Ahoj, v pondělí byl malej na očkování, tak máme doporučené paní doktorkou ho pár dní nechat na mlíčku, na které je zvyklý. A potom budu zkoušet k snídani dávat Sunar Premium. Tak nějak věřím, že to bude dobré. Až vyzkoušíme, dám vědět.
@Melody2 a ten Sunar premium není zahuštěný nebo jo? Budu ráda za info, děkuji.
Ahoj holky, přemýšlím o tomto mlicku. Mám 3m holčičku a je od 1tydne na um. Dávala jsem Hipp bio combiotik a celkem ok, ale pak malá začala kadit ob den a pak i až co 3-4 dny navíc ho začala blinkat a už ho vůbec nechtěla. Tak jsem zkusila Hami to basti, ale přijde mi že má bolení bříška. Pláče pořád tlačí, a nekadila 3 dny tak jsem ji pomohla trubickou stoličku neměla tuhou že by tlačila bobky, ale byla tuhsi forem a a zapáchající a k tomu zelená. Tak hledám další a narazila jsem na toto mlíčko. Zítra bych ho šla koupit. Modlím se ať nám pomůže a malá se rozkadi.. Jsem úplně bezradna ![]()
Ja myslím ze žádné pokračovací mlicko uz zahustene není jen to první to AR a žádné pokračovací AR není což jsem zvedava když mam za chvíli konec 5 měsíce a ještě měsíc a pak musíme vlastně taky na nějaké pokračovací takže si myslím ze zase bude blinkat, ji opravdu pomáhá jen to zahustene ale taky ji musím pomáhat trubickou ať je to co je to… a to včera jak to měla tuhé tak měla i trochu krev (ale to bylo jen úplně malinko a jen otisk z dupky) ale jako myslím ze jen podrazdene ale byla to fuska to vytlačit…ale taky jedine co mi vadi na tom sunaru je ze hodně peni..a zacpu ma i po něm…hruza
@Alena89 ahoj můžu se zeptat jak pokračujete? Začal malý kadit pravidelně? Dekuji
Holky existuje NUTRITON. Vy co musíte za nedlouho přejít na mléko pokračovací. Je to prášek může se dát do jakého koli mléka. Zahusti ho, takže je to pak jak Ar.
@brummla22 omlouvam se ze tak pozde. Ano, my jsme s timto mleckem spokojeni. My na nej presli, protoze maly strasne plakal pri sunaru premium. Kakani ma pravidelne, sem tam vic tuzsi, ale zvlada to. Neblinka a neplace, je spokojeny. Taky jsem premyslela, na co prejit po 6mesici, sice mame jeste 2mesice cas, ale babo rad, ze?
my s blinkanim problem nemeli, tak snad to, ze se pokracovaci zahutene nedelaji, vadit nebude
ale nevim, na co prejit, jestli zpet k premiumu, jestli mu nebude vadit. Holky na co jste presly vy? @Melody2 a @ellischa
Ahoj, my jsme uz asi 3 tydnu na Sunaru Premium, malej to docela zvlada, ale je porad na brise a tak po sunaru dost ublinkava, vzhledem k tomu, ze premium je vyrazne ridsi. Navic ma zelenou stolici, ale naladove je moc spokojeny. Zvazuji, ze se na tyden vratim k puvodnimu sunaru AR a pak mu zkusim zase pomalu nasazovat uplbe obyc Sunar v oranzove krabici.
@Melody2 porad ublinkava? Ale chudato, clovek by cekal, ze uz se to snad v pul roce musi zlepsit. Taky me napadl ten oranzovy, ale nevim, jestli nezmenit uplne znacku, mam strach, ze zase bude met koliky po sunaru premium. Ale od 4mesice zacneme s prikrmama a tak treba to brisko bude uz lepsi. A tak jestli je to jen ublinkavani a jinak je spokojeny, tak to je supr ![]()
Ahojte holky, tohle jsem dnes objevila. Nekdo tady rikal, ze pokracujici AR mlecko se nedela, ja to nehledala, takze nechci tvrdit, ale tohle jedna maminka zverejnila na bazarku. Tak jen predavam info
viz foto.