Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jaké máte zkušenosti se Sunarem Expert AR & Comfort, prosím?
Dobrý den,
zkuste vyhledat podobná témata podle názvu a zeptat se v už obsáhlých diskuzích. Nebo jsem ještě našla příbuzné hodnocení Sunaru.
Držím palce s výběrem, ![]()
Monika
Já mám dojem, že ten Sunar AR je novinka a není na něj ještě moc recenzí. Jinak zkušenosti by mě také zajímaly ![]()
Pravda, leda se ještě zeptat v diskuzi Není Sunar AR - máme změnit mléko?
Monika ![]()
@Sofie2013
Moje dcera má 2 měsíce bohužel jsem po sestinedeliztratila mlíko
tak jsme používaly oranzovy sunar ale potom blinkala nemohla se vykadit bolelo ji bříško… A pořád plakala
je to jak voda! kamarádka mi poradila Sunar AR a já si nemůžu stěžovat! Sunar je husty je to jak ridší kaše. Dcera mi spinká celou noc vzbudí se jen jednou napijese a spinká dal
neblinka a krásně se vyprávění… zame super
![]()
Ja ho pouzivam uz skoro 2 mesice. Synovi jsou 3 mesice. Pravidelne kaka, krasne prdi, neblinka, spi celou noc od 22 do 8. Chut ma dobrou!
Takze za me parada. Pred timto sunarem jsme byli na ruznych nutrilonech a katastrofa- nekakal, bolesti briska, blinkani, buzeni a celkovy neklid.
Ahoj
obnovuji diskuzi, máte nějaké zkušenosti? Malá hodně ublinkava. Děkuji ![]()
Ahoj, malemu bylo minuly tyden 5 mesicu a na tomto Sunaru je porad. Vyhovuje mu. Pravidelne kaka, neublinkava a chutna mu. Za chvili budeme muset prejit na nejake pokracujici mleko, tak uvidime, ktere vyberem.
@Melody2 a můžu se zeptat od kolika měsíců je na tomto mlíčku? Malé jsou 2 měsíce a má citlivé bříško, hodně jí s minulým mlíčkem trápilo. Přešli jsme na Kendamil vše ok až na to blinkání, které je doopravdy velké. Mlíčko se jí hodně vrací.
Jeste mu nebyly ani dva mesice, kdyz ho zacal pit. Pred tim jsme vyzkouseli Nutrilon, ale blinkal, mel zacpu a bolelo ho brisko.
Ahojte maminky, chci obnovit skupinku a zjistit, jestli mate nove zkusenosti a jestli stale vyhovuje toto mlecko tem, co s nim byli spokojeni? Dnes nam ho doporucila dr.maly hodne trpi na brisko a taky kaka jednou za tri dny. Place uz pri par douscich (Sunar premium) a pak uz odmita mlecko dopit a jen place a propina se. Ublinkavani nas trapilo, ale to uz se zlepsilo a ted nastaly tyto koliky. Dnes jsem mlecko koupila a prekvapila me hustota, ale maly vse vypil a je spokojeny, poplakal si trosku, samozrejme vim, ze nemuzu delat zavery s jednoho krmeni, ale vypil i vetsi mnozstvi nez obvykle
tak uvidime, jestli nahoda nebo mu to i vice chutna. Doufam ve zlepseni. Je mu 10 tydnu. Diky za vase odpovedi ![]()
@Alena89 já tedy spokojená nejsem vůbec, malou zabetonoval takovým stylem že z hodného pobliteho usměvavého miminka bylo uřvané nespokojené věčně tlačící nepoblité miminko
takže jsem se vrátila ke Kendamil a je to ![]()
Ja jsem spokojena moc uz temer pul roku, jak uvadim vyse. Ale za chvili budu muset prejit na pokracujici mleko 2, tak zvazuji jake.
Diky holky, dnes se po trech dnech vykalal uz dvakrat, tak budu doufat, ze nam to pomaha ![]()
A @Melody2 chci se zeptat, jak nejlepe rozmichat, s tim jak je to huste bojuji s vidlickou ![]()