Sunar expert AR & Comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
24.9.18 21:25

@Danusfeldi tezko rict, co ji trapi. Ale doporucuje se aspon 14 dni vydrzet pri prechodu na nove mleko, zda sedi nebo nesedi, az si na to to telicko vice zvykne. Takze zkusit vydrzet, treba se to zlepsi. Drzim pesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
29.9.18 10:46

Sunar AR Comfort recenze

Ahojte maminy, tak sdílím svou zkušenost s tímto mlékem. Přešli jsme na něj po 14ti dnech na Sunaru Premium, na který si malý sice zvykl, ale hodně ublinkaval a měl trochu zácpu resp. 1× kakani za 24h s urputnym tlačením. Po tomto mléku se mu zácpa uvolnila téměř okamžitě, už kaka pravidelne bez většího tlačení a navíc mu to uvolnilo i PRDIKY! Neublinkava a myslím že mléko i hodně dobře sytí. Tak snad budeme takto pokračovat, za nás doporučuji. PS: doporučuji nemichat trepanim v lahvi, ale michanim dlouhou lžičkou a následně sklepat bublinky a nechat chviličku vyprchat. Velkým trepanim se vytváří strašná pěna, která se pak blbě pije a nevidíte pořádně ani množství mléka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.10.18 04:41

Ahoj obnovuji diskuzi, jaké je vaše pokračování? Já z toho mám docela strach, aby se malá (2 měsíce) vůbec vykadila jak je to husté a nevypije toho tolik. Je to jako lepidlo, dáváte i čaj? Má to první den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
17.10.18 07:26

@Rusty Ahoj, my pořád pokračujeme a super, malej neblinka a kaka 1-2× denně normální míchaný vajíčka, čaj dáváme mezi krmeníma většinou hermankovy.. Jinak houstne to hodně stáním, já to míchám vždy už do teplé vody dlouhou lžičkou a hned podávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.10.18 14:25

@Bortelka tak to je super :palec: doufám, že nebude ucpaná jak po Nutrilonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.18 09:17

Sunar expert ar mame sice neblinkaji ale mají po něm hodně řídkou stolici je to normální ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
24.10.18 12:41

@verca 22 Malej měl po něm ridkou taky po kazdy flasce, ale asi tak první 3-4 dny, pak to úplně přestalo a začal už kakat jen 1-2× denně, spíš 2× a normální míchaný vajíčka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.11.18 19:02

Sunar AR

Ahojte,
tak naše malá (2 měsíce) ublinkává hodně, několikrát po jídle a i třeba za hodinu. Zkoušela jsem Nutriton - malou zabetonoval a ani jí moc nechutnal. Pak jsme měli Bebu Sensitive - opět zabetonovaná, museli jsme pomoct rourkou, zelená tuhá stolice. Teď máme Sunar AR, uvidíme jak to bude malá snášet. :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.11.18 20:59

Taky měla prvních pár dnů řídkou. Někdy ji má fakt tuhou. Míchany vajíčka vůbec, spíš takový cosi napůl tuhé a řídké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.11.18 21:01

@Rouma hm, u nás to samé. Každý mlíko ji po delším užíváním cca od 14 dne betonuje. Blinkaní se srovná. Dejte ji čas. Naše blila každý jídlo asi měsíc. Celý obsah šel ven. Jezdila jsem s ní po špitalech. Po druhém měsíci přestala. Teď se občas poblije, ale už to neřeším. Přemýšlím, že se vrátím k obyčejnýmu mléku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.11.18 11:26

Tak my jsme se Sunarem AR spokojení. Ještě si občas ublinkne, ale už to není tak hrozné jako před tím. Malá naštěstí kadí dobře :lol: :lol: nezabetonovalo ji to. Jen teda Sunar AR musím rozmíchávat lžičkou v láhvičce, jinak se usazuje na spodku láhve, občas nám zacpe i savičku, to se pak malá pěkně zlobí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.1.19 18:22

Ahoj holky,
po tom co jsme se z MM rozhodli přejít na UM jsme zvolili Sunar Complex 1, ale malý po něm byl zacpaný a často blinkal. Na doporučení známé jsme zkusili přejít na Babylove 1 z Dm drogerie. Vyprazdňování bylo lepší - malý třeba 3× zatlačil tím způsobem, že byl rudý v obličeji, ale bylo to venku, sice mi to přišlo dost tuhé, ale kakal pravidelně a bez pláče :nevim:…ale přišlo mi, že malého mléko nezasytí a blinkání přetrvávalo, takže teď zkoušíme Sunar AR a zatím si nemůžu stěžovat. Malý si ublinkne fakt jen občas, mléko ho zasytí a je klidnější. Jen opravdu mléko pění a špatně se rozpouští, tak to zkusím místo třepání míchat tou lžící jak píšete. Stolici má malý i několikrát denně.. takovou řídkou “zářivě” žlutou, myslíte, že je to v pohodě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.1.19 19:41

@dolejka Určitě jo, malej pije Sunar AR už 3 měsíce a sedl mu nejlíp teda, první 3-4 dni měl hodně ridkou stolici jako žlutou hořčici skoro po každý flasce a pak se to úplně krásně srovnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.1.19 21:27

@Bortelka super tak snad se to taky srovná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
15.1.19 17:47

Ahoj holky…tak malý (8tydnů)je na sunaru AR cca 2 týdny.Trpí na zacpu po každém mlíčku které jsme zkoušeli.Po AR byl par dní klid a měl stolici jak michane vajíčka :mrgreen: ale teď už zase zácpa úplně bobky🙈jinak nám mlicko sedí,je po ném klidný ,veselý ..už ho nechci zase měnit,máte nějakou radu jak na zacpu?Kolik cajiku případně vody dáváte mezi mlíčky ?díky za rady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová