Sunar expert AR & Comfort

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
2.6.18 10:37

Maminky, nakonec jsem koupila bebu ar 2 a malej je uplne v pohode! Doporucuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.6.18 07:43

Ahoj, mam na vas dotaz. Muj syn je plne na UM od zacatku davam sunar. Zacala jsem se sunarem premium, ale hodne zvracel a nepribiral. Presla jsem na sunar ar pri ublinkavani a zacpe. Jenze prijde mi, ze ma silene bolesti prave ze sunaru. Nejdrive sem myslela, ze to jsou prdiky, ale prdi hodne a porad cvicime, masirujeme, nahrivame a k tomu mame BioGaiu a Infacol. Pokazdem jidle se desne krouti a hodne place, uz opravdu nevim co snim. Ale prijde mi, ze to prdiky nejsou. Nemate nekdo zkusenosti na bolave brisko vhodne UM? Moc dekuji za radu. A jsou nam dva mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.6.18 09:13

@Sandra00 syn mel jako miminko reflux a kupovali jsme HIPP AR a to nam sedlo predtim jsme meli Nutrilon AR a to vubec. Je potreba to vyzkouset ale ne zase casto menit, treba 14 dni nez si dite zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.6.18 10:21

@Mončičáki sunar jsem mela uz mesic a pul, bohuzel jsem o MM prisla. Dnes jsem zkusila prave Nutrilon proexpert AR tak uvidim jake to bude. Kdyby ani to nepomohlo, zkusim neco jineho. Zatim se nekrouti a vypada klidnejsi, jen se bojim zacpy. Dost maminek pise, ze po nem meli mimca zacpu, tak uvidime. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
17.6.18 10:48

@Sandra00 po tom Hippu maly zacpu nemel, a tak uvidis, ono si to musi sednout… i chutove mi prisel ten hipp lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.6.18 12:04

@Mončičáki uvidim, dam tomu 14 dni a kdyby to neslo koupim hipp. Zatim spinka, jeste se neprobudil a vypada spokojene. Zadne krece nema, spinka klidne. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.18 12:50

Sunar ar comfort na bolení bříška

Dobrý den, ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se na Vaše zkušenosti s tímto mlékem, pokud jde o vliv na bolení bříška a nadýmání? Náš malý (2měsíce) má opravdu velké problémy, vyzkoušeli jsme už vše, pokud jde o podpůrné prostředky a teď hledáme, jestli to nebude lepší po jiném mléku. Tento sunar by měl být i na koliky, ale z názvu a složení vyplývá, že je vhodný spíše na problémy se zácpou a ublinkáváním, na které syn netrpí. Proto bych se ráda zeptala, zda někomu skutečně pomohl také na koliky a bolení břicha. Předem děkuji za jakoukoli reakci/zkušenost či doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.7.18 19:42

@Terezzz.k Dobry den, take mam syna a temer od narozeni dostaval sunar AR na zacpu a ublinkavani. Ale mel po nem silene koliky, opravdu se skoro ani nevyspal. Temer po kazdem jidle proplakal dve hodiny. Dala jsem mu Nutrilon AR a posledni tyden se mi zda, ze se vraci boleni briska. Pokud netrpi na ublinkavani a nema reflux, zvolila bych normalni mleko. AR jsou tezka aby se v brisku udrzela, zbytecne bych ho urcite nedavala. Existuji mleka vylozene na koliky, moznabych se podivala po nejakem. Ale rozhodne minimalne dva - tri tydny pouzivat jedno mleko. Koliky mohlu vznikat i z casteho stridani mlek. Tak drzim palce aby to co nejrychleji preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.18 12:40

Sunar AR zkusenost

Pridavam svou zkusenost- syn velmi silny reflux od narozeni, po tretim mesici jsem ukoncila klasicke kojeni a odsavala a zahustovala nutritonem a velke zlepseni- spokojene a najedene dite :) sunarem ar jsem dokrmovala hlavne v noci kdy nebyl cas na ohrivani mm a cekani az zhoustne a byli jsme spokojeni- zadne zacpy ani boleni, ted v 7m materske mleko dochazi a dokrmuju timto UM dvakrat az trikrat denne a vse take ok, takze nase zkusenost je vyborna i kdyz jsme nebyli uplne na UM nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.8.18 21:11
@Terezzz.k píše:
Dobrý den, ráda bych obnovila diskuzi a zeptala se na Vaše zkušenosti s tímto mlékem, pokud jde o vliv na bolení bříška a nadýmání? Náš malý (2měsíce) má opravdu velké problémy, vyzkoušeli jsme už vše, pokud jde o podpůrné prostředky a teď hledáme, jestli to nebude lepší po jiném mléku. Tento sunar by měl být i na koliky, ale z názvu a složení vyplývá, že je vhodný spíše na problémy se zácpou a ublinkáváním, na které syn netrpí. Proto bych se ráda zeptala, zda někomu skutečně pomohl také na koliky a bolení břicha. Předem děkuji za jakoukoli reakci/zkušenost či doporučení.

Asi pozde ale i tak odpovim. Maly na UM od narozeni, davala jsem Sunar premium, zpocatku uplne v pohode, asi po necelych dvou mesicich strasny briskabol, cucl si mleka a nevypil pomalu ani 30ml a strasny plac, plac po mleku, plac pri papani mleka a nekdy to nechtel ani dopit, jak se trapil. Dle doporuceni dr.jsme zkusili Sunar AR a uplne supr, komplikace prestali, papal ho az do 6mesice bez problemu, pak jsem s hruzou co bude prechazeli zpet na Sunar premium a uz je vse v poradku i s timto mleckem. Takze za nas Sunar AR nejen pri blinkani a zacpe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.9.18 15:15

@Alena89 @Melody2 Dobrý den, chci se vás zeptat, malý (2m) taky strašně ublinkava, ale jen MM a pak samozřejmě pláče jako o život, zkusila jsem tedy dát UM a to Sunar Premium dle recenzí a ublinknul jen malinko a byl spokojený jak želva a konečně vydržel neplakat do dalšího krmení a dnes jsme taky dostali doporučení od dr. na Sunar AR. Psaly jste, že je hustší, jakou používáte savičku? Pomalý / střední průtok? A ještě se chci zeptat, jestli máte potvrzený reflux nebo prostě děti ublinkavaji? My jdeme zítra na sono na reflux, tak jsem zvědavá zda ho potvrdí nebo ne a malý prostě blinká nevím z jakého důvodu :? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
13.9.18 16:01

@Bortelka my pouzivali AR, je hustsi, takze to tou nejmensi savickou ani neteklo :lol: po AR mlice mi ublinkla asi 2× ale to bylo tim, jak se rychle otacela. Potvrzene jsem nic nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.9.18 22:51

@Bortelka Zdravim, nic jsme potvrzene nemeli. Pouzivali jsme Savicku 2 a postupne hsme presli na savicku 3 kdyz syn uz chtel aby to teklo rychleji. Syn po tomto mlicku nemel uz nikdy zacpy, boleni briska, neublinkaval vubec a spal celou noc. Jako pokracujici mleko ted mame oranzovy Sunar a jsme spokojeni. Hezky den a at vam mlicko take pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.9.18 07:55

@Bortelka dobry den,my jsme s blinkanim meli problem minimalni, na Sunaru Premium trosku blinkal, pri prechodu na to AR uz neblinkal vubec, je hustejsi a mimco to v sobe udrzi lip, takze na vysetreni ohledne refluxu jsme nebyli, mimca proste blinkaji a preju at i vas maly je ok. Nas maly byl lenoch na tahani, takze ja mela pri prijetdu z porodnice uz trojku savicku (dirky), maly mel i silnou zloutenku, tak byl liny, potom se spravil a presli na jednicku asi po 14 dnech, ale pri prechodu na AR jsem asi ve trech mesicich poridila tu variabilni trojku (carka v savicce) a spokojenost do dnes (ma skoro 8mesicu). Ale kazde mimco je jine a to vypozorujete, co za savicku bude vyhovovat. :) preji hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 00:28

Malá má dnes 5 dni od prvního dne jsme na sunar premium nemohla se vykakat tak jsem koupila AR pres den krásně spi ale v noci řve a tlačí a pritom prdi coz nechapu proc jen v noci? :nevim: tak jsem z toho nešťastná snad se to s AR zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová